12 augustus 2018

Van glampings aan zee tot glampings in de bergen, allemaal bieden ze een uniek uitzicht. Maar met zo’n groot aanbod in glampings kan het best lastig zijn om dé glamping te vinden met het perfecte uitzicht. Daarom hebben wij speciaal voor jou onze hele website afgespeurd, op zoek naar de 7 glamping adresjes met het mooiste uitzicht.

Italiaanse bloemenvelden

Countryhouse II Girasole ligt in de glooiende heuvels van Le Marche en ligt net buiten het typische Italiaanse dorpje: Massignano. De idyllische bloemenvelden zorgen voor een prachtig panoramisch uitzicht, wat haast te mooi lijkt om waar te zijn. De camping is gecreëerd op een oude boerderij en wordt gerund door een familie, wat zorgt voor een erg gemoedelijke sfeer.

glampings uitzicht

Duitse wildlife

Oke, misschien niet helemaal wildlife, maar wel een gave en unieke ervaring. Bij het Tree Inn Baumhaushotel in Duitsland heb je namelijk uitzicht op Wolfcenter Dorverden. Als je nog niet om bent door het uitzicht, dan kan de boomhut je misschien nog betoveren. De boomhut is namelijk uitgerust met alle moderne snufjes zoals een flat-screen televisie, een bubbelbad en gratis wifi.

glamping uitzicht

Tussen de stijlen pieken van Zuid-Tirol

In Zuid-Tirol vind je de Dolomieten, een bijzondere mix van de Alpen en de mediterrane levensstijl. Deze spitse gebergtes behoren zeker tot één van de meest bijzondere plekken in Europa. Bij Caravan Park Sexten kan je verblijven in heerlijk luxe lodges waarbij je omringd wordt door dit prachtige landschap.

glamping mooiste uitzicht

Paradijselijk uitzicht in hartje Alpen

In het hart van de Alpen vind je Nature Resort Natterer See, een glamping die aanvoelt als een waar paradijs. Op deze glamping sta je in harmonie met de natuur dankzij de prachtige grasvelden, gebergtes op de achtergrond en het geluid van zingende vogels op de achtergrond. De comfortabele safarilodges zijn voorzien van een terras, waardoor jij op elk moment kan genieten van het fantastische uitzicht.

glampings mooiste uitzicht

Glamping op de savannes

Safari Resort Beekse Bergen biedt een spectaculaire ervaring voor het hele gezin. Op slechts 15 meter afstand van de lodge bevinden zich namelijk allerlei bijzondere diersoorten. Wakker worden met uitzicht op de leeuwen of ontbijten met de giraffen op de achtergrond, zo’n ervaring wil je niet missen. De lodges zelf zijn ook niet verkeerd. De accommodatie is geschikt oor 6 personen, heeft een oppervlakte 80 vierkante meter en beschikt over een 2-persoons sauna.

Glamping met mooiste uitzicht

Uitzicht op het Gardameer

Camping Weekend ligt gelegen bij het Gardameer in Italië en biedt een prachtig weids uitzicht op het meer. Midden tussen de olijfbomen, palmbomen en oleanders kijk je uit op de baai van Salò. Vanuit je luxe stacaravan is het prima toeven en kom je volledig tot rust.

Glampings met mooiste uitzicht

Vakantie op het water

Le Village des Monédières is een kleinschalige, natuurlijke en kindvriendelijke glamping in Corrèze, Frankrijk. Deze bijzondere glamping in Frankrijk ligt te midden van een boomgaard. Vanuit je woonboot heb je een adembenemend uitzicht op het water en de rustgevende natuur.

glamping

Back-to-basic in Spanje

Finca Les Coves is een kleinschalige glamping in Jijona, Valencia. Hier kan je overnachten in een mooie safaritent voor een back-to-basic kampeerervaring, maar dan met een vleugje glamour. Het uitzicht is allesbehalve basic. De overweldigend mooie natuur bestaat uit wilde gebergtes, palmbomen en een overvloed van rust (of juist avontuur).

uitzicht