Accommodatie aanmelden

Baumhaushotel Uckermark - Boomhutten Brandenburg

Templin, Duitsland

  • Nederlandstalige eigenaar
Vanaf prijs per nacht ? 115,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

De prachtige Gut Gollin ligt in het biosfeerreservaat Schorfheide-Chorin, ca. 60 km ten noordoosten van Berlijn, in een van de grootste aaneengesloten bosgebieden van Duitsland. Te midden van deze natuur staan ​​vier bijzondere boomhutten. Ervaar wildernis, natuur en ontspanning in het bladbos in een echte glamping in Duitsland.

De boomhutten van het boomhuthotel Uckermark

Bij Baumhaushotel Uckermark kun je kiezen uit vier verschillende boomhutten:

Boomhut heksenhuis

De boomhut "heksenhuis" is gebouwd in 2017 en is comfortabel en rustiek ingericht op twee niveaus. Het is geschikt voor maximaal 4 personen. De boomhutkamer is verdeeld in twee verdiepingen, die met elkaar verbonden zijn door een ladder. Boven zijn er twee bedden met twee 80x200 cm bedden en in het onderste gedeelte is er een 160x200 cm tweepersoonsbed, een opbergruimte voor waterkokers, snijplanken, koffiekopjes evenals een tafel en vier stoelen. Tevens is de boomhut voorzien van verwarming zodat deze ook in de winter bewoonbaar is. De veranda biedt zitgelegenheid voor een gezellige avond onder de sterren. Bij de boomhut bevindt zich een biologisch droog toilet. Volwaardige douche- en wasgelegenheid bevinden zich in de in 2020 gebouwde douchewagen op ca. 200 m afstand.

Boomhut jachthuis

De gezellige, grote en rustiek ingerichte boomhut "jachthuis" biedt plaats aan maximaal 4 personen (extra bed voor maximaal 5 personen). De kleine gang leidt naar de ruime woonkamer met twee bedden in een hoogslaper (elk 80x200 cm) en een tweepersoonsbed (160x200 cm). In de woonkamer is er ook een opbergruimte voor waterkoker, snijplank en koffiekopjes en een tafel met vier stoelen. Er is ook een veranda met zitplaatsen voor die mooie avonden onder de sterrenhemel. Tevens is de boomhut voorzien van verwarming zodat deze ook in de winter bewoond kan worden. Bij de boomhut is een organisch droog toilet. Volledige douche- en wasfaciliteiten bevinden zich in de douchewagen, gebouwd in 2020, op ongeveer 200 meter afstand.

Boomhut bosgefluister

De boomhut "bosgefluister" is gebouwd in 2018, is comfortabel en royaal ingericht en biedt plaats aan 4 personen (extra bed voor maximaal 5 personen). Via de veranda komt u in de ruime woonkamer met twee bedden in een hoogslaper (elk 80x200 cm) en een tweepersoonsbed (160x200 cm). In de woonkamer is er ook een opslagruimte voor waterkokers, snijplanken en koffiekopjes, evenals een tafel en vier zitmogelijkheden. Op de gezellige veranda staat loungemeubilair zodat je de avond geheel onder het maanlicht kunt afsluiten. Door de verwarming is de boomhut ook in de winter bewoonbaar. Bij de boomhut bevindt zich een biologisch droogtoilet. Volwaardige douche- en wasgelegenheid bevinden zich in de in 2020 gebouwde douchewagen op circa 200 m afstand.

Boomhut duck line

In 2017 is de boomhut "duck line" gebouwd. Het is comfortabel en rustiek ingericht en biedt plaats aan 2 personen. Vanaf de veranda heb je een adembenemend uitzicht over de weilanden en poorten van Gut Gollin. Aan de voet van de boomhut bevindt zich een biologisch droogtoilet. Volledige douche en wasgelegenheid bevinden zich in de douchewagen, gebouwd in 2020, op ongeveer 300 meter afstand.

De faciliteiten van Baumhaushotel Uckermark

De boomhutten van het boomhuthotel Uckermark behoren tot Gut Golli. Er is een boerderijcafé en een boerderijwinkel met veel eigen producten, zoals rundvlees, wild of varkensvlees. Je kunt natuurlijk niet alleen regionale producten kopen, maar ook veel beleven. Er zijn verschillende evenementen, zoals de mobiele bioscoop van het Mulitkulturelles Centrum Templin. Je kunt ook een grote verscheidenheid aan wilde dieren van dichtbij bewonderen in Gut Golli en onvergetelijke foto's maken.

De omgeving van Uckermark, Brandenburg

Ontdek de vele bezienswaardigheden en recreatieve activiteiten die Gut Golli, de stad Templin en de Uckermark te bieden hebben. Templin is een charmant stadje, ook wel bekend als de "Parel van de Uckermark" of "Stad van 1000 Linden". Templin, met zijn meren en bossen, is altijd een populair lokaal recreatiegebied geweest voor Berlijners en is een erkend thermaal pekelkuuroord. In en rond Templin vind je een ruim aanbod op het gebied van kunst, cultuur en wellness.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio