Accommodatie aanmelden

Hayema Heerd - Stro-Iglo Groningen

Oldehove, Nederland

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Speeltuin
  • Wifi (gratis)
  • Design inrichting
  • Kleinschalig park
  • Luxe Boxspring
  • Ontbijtservice
  • Uitzicht
Vanaf prijs per nacht ? 48,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Écht bijzonder overnachten doe je in een stro-iglo! Deze bijzondere stro-iglo’s bevinden zich in het Hoge Noorden van Nederland, middenin het prachtige Groningse platteland. Met veel inspiratie en plezier heeft Hayema Heerd deze bijzondere en sfeervolle stro-iglo's gebouwd.

De stro-iglo’s zijn gezellig, sfeervol en knus. Geen zorgen, want weer en wind worden volledig buiten gehouden en de houten vloer is geïsoleerd. De stro-iglo’s beschikken over comfortabele opgemaakte strobedden, een eethoek, elektriciteit, verwarming en een kleine koelkast. De bedden bestaan uit een dik pak stro, zachte matrassen en heerlijke donzen dekbedden. Er zijn twee iglo’s geschikt voor maximaal 4 personen en er is een iglo geschikt voor maximaal 2 personen. Tevens bevat elke iglo een eigen terrasje waar je heerlijk in de zon kan zitten en kan genieten van het prachtige uitzicht. Door de glazen koepel in het dak kun je ’s nachts de sterren bewonderen en overdag de wolken en overvliegende vogels.

Het sanitair ligt op een kleine afstand van de iglo’s, hier vind je eveneens een aparte blokhut waar je koffie/thee kunt zetten en kunt koken. Je bent hier van alle gemakken voorzien.

Bij lekker zomerweer kun je heerlijk een duik nemen in het strozwembad. Tevens is er een trampoline, schommel met klimtouw, grote zandbak en zijn er verschillende skelters. Je kunt op Hayema Heerd onder andere tafeltennissen, vlotvaren, airhockey spelen, kampvuurtjes maken en tafelvoetballen.

In de winter kun je eveneens overnachten in de stro-iglo’s. Het bed van stro en de donzen dekbedden houden je ’s nachts namelijk heerlijk warm. Overdag is er een klein kacheltje en de dikke stro muren zorgen ook voor genoeg warmte. Je hebt tevens een waanzinnig uitzicht over de besneeuwde velden.

De omgeving is perfect voor de buitenmens. Je kunt er namelijk ideaal fietsen, spelen, wandelen of kanoën. Tevens vind je verrassend veel galerieën en musea in de buurt.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio