29 november 2016

Vakantiegevoel betekent voor iedereen iets anders: de één vertoeft het liefst de hele dag aan het water, terwijl iemand anders niets liever doet dan een museum induiken of er met een backpack op uit trekken. Een vakantie is hét moment om precies te doen waar je zelf zin in hebt en je eigen ultieme vakantiegevoel na te jagen. Maar hoe je je vakantie ook graag doorbrengt, met glamping ervaar je het ultieme vakantiegevoel pas écht.

1. Je leeft in de buitenlucht

Het gevoel dat je continu omringd wordt door natuur is pure vrijheid. Die frisse lucht doet iedereen toch goed?

2. Vakantiestress is voorgoed verleden tijd

Met glamping geniet je van alle gemakken van thuis. Dat betekent geen stress voor vertrek, want het enige wat je mee hoeft te nemen is je eigen bagage.

3. Je komt op de meest bijzondere plekken

Daar waar je met kamperen niet zou dromen om je tent op te zetten, kun je met glamping wél overnachten. Midden in het bos bijvoorbeeld, aan zee of aan de rand van een prachtig meer.

4. Je kunt ongegeneerd uitslapen

In tegenstelling tot kamperen, word je niet wakker door een met dauw doordrenkt tentzeil of de zon die door de stof heen schijnt.

5. Je hebt alle ruimte voor jezelf

Geen vervelende buren die hun tentje twee meter verder hebben opgezet: met glamping geniet je van zoveel rust en privacy als je zelf wil. En dan hebben we het nog niet eens over alle extra ruimte gehad.

6. Je ziet de wereld op een andere manier

Slapen in een glazen koepel met uitzicht op de sterrenhemel? Of overnacht je liever in een boomhut met glijbaan naar beneden? Het kan allemaal.

7. Je hebt de lusten van kamperen, maar niet de lasten

Dag eindeloos sjouwen met kampeerspullen en slapen op een iets te zacht luchtbed. Maar wel: wakker worden met prachtige uitzichten en genieten van de geluiden van de natuur.

8. Je bent flexibel

Doordat je geen hele kampeeruitrusting mee hoeft te nemen, ben je flexibeler dan de gemiddelde kampeerder en kun je dus meer zien in dezelfde tijd. Terwijl anderen nog bezig zijn met het opzetten van hun tent, lig jij al in het zwembad.

9. De keuze is aan jou

Glamping kan zo luxe of basic zijn als je zelf wil. Bovendien zijn de opties eindeloos. Glamping is iedere keer weer een unieke ervaring.

10. Je bent niet aan seizoenen of regio’s gebonden

Glamping kan altijd én overal: in Nederland  of aan de andere kant van de wereld, en het hele jaar door. Bekijk een compleet overzicht van al onze glamping accommodaties hier.


Deel dit artikel online