01 december 2016

De zomervakantie is een tijd om tot rust te komen en je batterij weer helemaal op te laden. Het is daarom van belang om je vakantiebestemming zorgvuldig te selecteren. Maar in plaats van direct voor een tent of caravan te kiezen, ga eens voor een orginelere optie! Glamping is met uitstek geschikt voor de zomervakantie, óók als je met kinderen reist. Je kunt namelijk genieten van alle gemakken van thuis, zonder je eigen kampeerspullen mee te hoeven nemen. Bovendien hoef je voor een unieke vakantiebestemming helemaal niet buiten Europa te gaan. Wij zetten 5 unieke glamping accommodaties op een rijtje die nú te boeken zijn voor de zomervakantie.

Boomhut

Slapen in een boomhut klinkt misschien als een uit de hand gelopen kinderdroom, maar het kan! Overal schieten accommodaties uit de grond die uitzicht bieden op de meest prachtige vergezichten. Deze next level boomhutten zijn voorzien van alle gemakken, zodat je in luxe kunt genieten van de hoogte. Op onze website vind je een ruim aanbod aan boomhutten in binnen- en buitenland die zowel geschikt zijn voor een romantisch weekendje weg als voor een familievakantie. Bekijk alle boomhutten hier.

Safaritent

Tijdens een overnachtig in een safaritent zou je je haast in de Afrikaanse savanne wanen! Echter is er aan dierengeluiden geen gebrek. Vogels, kikkers en krekels verzorgen namelijk het nachtelijk orkest. Wat betreft safaritenten is er voor ieder wat wils; drijvend, tussen de koeien of gewoon op de camping. De safaritenten op onze website zijn comfortabel uitgerust en hebben alle elementen voor een heerlijke relaxte vakantie. Je eigen safaritent voor de zomervakantie boek je hier.

Tipi

Dit is misschien wel de meest romantische glamping accommodatie! Uitkijkend op de sterrenhemel en met een knapperend vuurtje voor de ingang, kun je in een tipi even helemaal tot rust komen. Bovendien zijn er niet veel mensen die kunnen zeggen wel eens in een tipi te hebben geslapen. Boek daarom direct jouw unieke glamping overnachting hier.

Lodge

Deze kruising tussen een blokhut, een strandhuis en een tent komt in allerlei soorten en maten. De originele accommodaties bieden het beste van beide werelden: een authentieke kampeer ervaring, zonder dat je zelf al je kamperspullen mee moet nemen. Ideaal wanneer je met het gezin op vakantie gaat of op doorreis bent! Zie jij zo’n all-inclusive kampeerervaring ook wel zitten? Je boekt nu heel gemakkelijk je vakantie hier.

Yurt

Deze oorspronkelijke Mongoolse nomadententen halen de reiziger in je naar boven. De ruime tenten zijn gemaakt van diverse materialen, voorzien van een houten vloer en bovendien erg sfeervol ingericht. Iedereen die houdt van avontuurlijk kamperen, zal zich in een yurt helemaal thuis voelen. Ook zin in een avontuurlijke zomervakantie? Al onze yurts kun je direct hier boeken.