Accommodatie aanmelden

BoerenBed De Zeekraal

Oosterend, Nederland

  • Barbecue
  • Barbecueën toegestaan
  • Privé sanitair
  • Nederlandstalige eigenaar
Vanaf prijs per nacht ? 74,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

De authentieke glamping boerderij BoerenBed De Zeekraal ligt op het veelzijdige Terschelling, één van de gezelligste en mooiste Waddeneilanden van Nederland.

De accommodatie
Na een leuke boottocht kom je aan in de haven van Terschelling en kun je gelijk genieten van de frisse zeelucht, even heerlijk eruit en weg van de drukke stad. De echte eilanders Jolanda en Gerben beheren de boerderij en kunnen je alles vertellen over de mooie omgeving. BoerenBed De Zeekraal bevindt zich op een melkschapenhouderij en geeft onderdak aan ruim 250 schapen die melk produceren. In de zomer kun je meekijken hoe de boer de schapen scheert en hoe het melken van de schapen in zijn gang gaat. Van de schapenmelk maken ze op de boerderij zelf schapenkaas, kwark en roomijs.

De faciliteiten
Bij een verblijf op boerderij De Zeekraal zitten deze zaken bij een reservering inbegrepen: administratiekosten, reserveringskosten, je verse eitje, hout, parkeren, handdoeken, watergebruik, mandje met lekkers, kaarsen, eindschoonmaak, startpakket met lampolie, keukenpakket en opgemaakte bedden.

De omgeving
Vlakbij De Zeekraal ligt het duingebied 'De Boschplaat'. In dit natuurgebied komen jaarlijks duizenden vogels om te broeden en kun je geweldige wandelingen maken en genieten van de prachtige natuur. Verder vind je op Terschelling super leuke winkeltjes en kun je heerlijk (verse vis) eten in één van de ongedwongen eetcafe's of restaurants.Bij BoerenBed De Zeekraal worden ook leuke activiteiten georganiseerd, zoals een kampvuur waarop alle kinderen broodjes, worstjes en marshmallows kunnen roosteren, pizza avond, eieren rapen voor het ontbijt

Extra voorzieningen
Bij BoerenBed De Zeekraal kun je je eigen kip, konijn of cavia huren of een 'Boeren kookkrat' bestemmen waarmee je zelf de heerlijkste gerechten kunt maken van lokale producten. Ook honden zijn welkom op deze glamping accommodatie.

Let op! De tenten zijn alleen per weekend, midweek of week te huren. De aankomstdag is altijd op maandag of vrijdag.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio