Accommodatie aanmelden

BoerenBed Ferme de la Folivraie

Louvières, Frankrijk

  • Barbecueën toegestaan
  • Huisdieren welkom
  • Privé sanitair
  • Fietsverhuur
  • Speeltuin
Vanaf prijs per nacht ? 76,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Wil je dit jaar wat anders beleven tijdens je vakantie? Waarom dan niet uniek kamperen op een authentieke boerderij op het Franse platteland?

De accommodatie
Kamperen op een boerderij in Normandië garandeert een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Vooral kinderen zullen hier ontzettend veel leren. BoerenBed camping ‘Ferme de la Folivraie’ is een biologisch melkveeboerderij, waar jong en oud het reilen en zeilen van een boerderij van dichtbij kunnen meemaken. Dat wordt een vakantie om niet snel te vergeten!

De faciliteiten
De boerderij is niet zomaar een camping, maar een glamorous camping. Frankrijk is voor veel Nederlanders een favoriet vakantieland, maar voor wie het kamperen in een tent wel gezien heeft kan op de boerderij overnachten in een luxe tent. Zo’n tent biedt plek aan vijf tot zes personen, ideaal voor een gezin met kinderen. Met comfortabele en opgemaakte bedden en een bedstee, een kookkachel, woongedeelte en veranda kom je hier niets te kort. Je kunt zelfs kiezen uit een tent mét douche en toilet, of enkel een toilet.

De omgeving
Hier kun je werkelijk even onthaasten, compleet tot rust komen en je opnieuw verbinden met de natuur. Het boerenleven op het platteland werkt echt ontspannend. Naast natuurlijk de koeien kun je ook kennismaken met de kalfjes en tal van andere boerderijdieren die er rondlopen. De kinderen mogen zelfs iedere ochtend hun eigen eitje rapen in het kippenhok! Deze glamping boerderij ligt op een ideale locatie voor een luxe kampeervakantie in Normandië. Naast de prachtige omgeving zit je hier ook op slechts 1,5 kilometer van het strand ‘Omaha Beach’, kun je de nabijgelegen chateau’s ontdekken, mooie musea bezichtigen en natuurlijk Mont St. Michel bezoeken. Op de lokale markten haal je allerlei lekkernijen om op de glamping lekker op te eten.

Extra voorzieningen
Op BoerenBed Ferme de la Folivraie kun je fietsen huren voor zowel kinderen als volwassenen, zodat je met het hele gezin prachtige fietstochten kunt maken. Ook zijn huisdieren welkom op deze glamping accommodatie. Honger? Bestel dan een pakket voor BoerenGoulasch of BoerenSoep van open vuur.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio