Accommodatie aanmelden

BoerenBed De Groene Hoeve - Safaritenten Noord-Holland

Wijdenes, Nederland

  • Barbecue
  • Barbecueën toegestaan
  • Privé sanitair
  • Nederlandstalige eigenaar
Vanaf prijs per nacht ? 71,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Dichtbij het IJsselmeer vind je De Groene Hoeve, een prachtige BoerenBed locatie in Noord-Holland. De boederijcamping ligt in de buurt van Hoorn, Enkhuizen en Amsterdam is binnen 45 minuten te bereiken.

De Safaritenten van BoerenBed De Groene Hoeve 

De Groene Hoeve is een biologische boerderij inclusief kaasmakerij, gebouwd in het jaar 1850. De eigenaren, Cees en Niki runnen de boerderij sinds 2000. Op de boerderij lopen zo’n 70 geiten rond die de melk leveren voor de biologische kazen. De vroege vogels kunnen zien hoe de geiten worden gemolken. Naast kaas wordt er ook geitenijs gemaakt! De producten worden verkocht in de boerderijwinkel en op verschillende plekken in de omgeving.

De faciliteiten van BoerenBed De Groene Hoeve 

Je overnacht op deze locatie in een BoerenBed tent of een Heerenboer tent (incl. hot tub). In de tent vind je in de keuken geen gas of elektriciteit. Koken doe je op de hout kachel of de BakBecue. 

De omgeving van Wijdenes, Noord-Holland 

In de omgeving van De Groene Hoeve is genoeg te beleven. Zo zijn er leuke musea in de buurt of kan je naar Sprookjestoverland gaan. Daarnaast zijn er op deze glamping locatie zelf ook genoeg activiteiten en faciliteiten te vinden. Zo kan een kampvuur maken met marshmallows en worstjes, er is een boerderijwinkel, of je eigen eieren rapen voor het ontbijt.

Extra voorzieningen

Op BoerenBed De Groene Hoeve kun ook je eigen huisdier huren of een kookkrat met recepten en ingrediënten bestellen. Honden zijn welkom op deze glamping accommodatie.

Let op! De tenten zijn alleen per weekend, midweek of week te huren. De aankomstdag is altijd op maandag of vrijdag.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio