Accommodatie aanmelden

BoerenBed Hof Viehbrook

Rendswühren, Duitsland

  • Barbecueën toegestaan
  • Huisdieren welkom
  • Privé sanitair
  • Restaurant
Vanaf prijs per nacht ? 90,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Kom logeren bij de boer op het platteland van Duitsland in luxe BoerenBed tenten in de provincie Schleswig-Holstein, vlakbij de Noordzee en Baltische Zee. Op boerderij Hof Viehbrook in Rendswühren maak je kennis met het echte boerenleven en zie je vele paarden, pony’s, varkens, schapen én geiten. De dierenweide, kinderboerderij en stallen zijn open voor jong en oud.

De accommodatie
Je kunt heerlijk glamperen in de sfeervolle Boerenbed Tent en Heerenboer Tent. Het rustieke interieur maakt het ontzettend gezellig, en de ruime tent biedt genoeg plek aan 6 personen. Er is een groot tweepersoonsbed, een stapelbed en bedstee voor de kinderen. De Boerenbed Tent heeft enkel een toilet, de Heerenboer Tent heeft ook een douche in de tent. Aan de voorkant van de tent is er nog een grote veranda met prachtig uitzicht.

De faciliteiten
Het woongedeelte heeft een hout gestookt fornuis, grote eettafel en een bank. De tent wordt knus verlicht met kaarsen en olielampjes, want er is geen elektra. Ook mogen er maximaal twee honden per tent vakantie vieren op deze glamping in Duitsland, mist ze buiten de tent aangelijnd blijven in verband met de vele dieren op de boerderij.

De omgeving
Deze boerderij-glamping in Schlegwig-Holstein is omgeven door het groen. Je kunt hier dus echt ontspannen en genieten. De boerderij ligt 80 kilometer ten noorden van Hamburg, en op 35 kilometer afstand van de hoofdstad Kiel. Het is echt aan te raden om de kinderen mee te nemen naar het nabijgelegen Trappenkamp Adventure Forest, een natuur- en wildpark van 200 hectare. Ook leuk: op slechts 1,5 kilometer kun je prachtige rode en zwarte damherten bewonderen. Een dagje naar het strand is ook mogelijk, die ligt op slechts 40 kilometer afstand van de boerderij.

Extra voorzieningen
Je mag ’s ochtends je eigen eitje rapen bij de kippen, en op de Bakbecue kun je ook heerlijk grillen. Je kunt zelfs een ontbijtmand voor 4 personen bestellen, of de ingrediënten en het recept van boerengoulash om zelf te koken. Er is ook een kinderbedje, box en stoel te reserveren. Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio