Accommodatie aanmelden

Boompit - Camping Le Val de l'Aisne

Blier-Erezée , België

  • Fietsverhuur
  • Kidsclub / Animatie
  • Restaurant
  • Speeltuin
  • Tennisbaan
  • Wifi (gratis)
Vanaf prijs per nacht ? 37,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Is het een tent of een boomhut?! Op camping Le Val de l'Aisne hangt een wel heel bijzondere boomtent: de boompit! Je kunt er slapen met het hele gezin of romantisch met z'n tweetjes. 
 
Accommodatie 
De 4 meter hoge boompit is een ruime, comfortabele tent  en is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kleine kinderen. Met een laddertje klimt u naar boven, waar u de levensgrote druppel aantreft. De ronde matras heeft een doorsnede van 2.40m. Door de boompitraampjes kun je van dichtbij genieten van de natuur. Beneden staan tuinmeubelen voor je klaar.
 
Faciliteiten
Op de camping zelf is er genoeg te beleven. Na een vers ontbijtje van de bakkerij, vermaken de kinderen zich in de speeltuin of bij de animatie. Een echte aanrader zijn de buitensportactiviteiten die door een professionele organisatie vanaf deze camping worden georganiseerd. Ga je vandaag rotsklimmen, abseilen, kajakken of wordt het toch speleologie? Eenmaal terug op de camping kun je aanschuiven in het restaurant voor een bourgondisch diner en een Belgisch pintje. 
 
Omgeving 
Gelegen tussen de bekende plaatsjes Durbey en La Roche ligt de camping onder het wakende oog van het ksteeltje Blier. Op het gebied van cultuur en steden is hier genoeg te zien. Maar zowel actievelingen als ook sportievelingen kunnen in de omgeving hun hart ophalen aan alles wat de Belgische ardennen te bieden heeft. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de watervallen van Coo of de grotten van Han. Of neem de toeristische tram en verken de fantastische valei van de Aisne. 
 
Bijzonderheden
Deze boompit in de vorm van een druppel werd ontworpen door de beroemde designer Dré Wapenaar. Een tent waar je onvergetelijke avonden zal beleven! 
 
Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen
Wat is mijn reistijd?
Routebeschrijving

Meer unieke accommodaties in deze regio