Accommodatie aanmelden

Bubble Travel - Bubbelsuite in Zwitserland

, Zwitserland

  • Restaurant
  • Ontbijtservice
  • Uitzicht
Vanaf prijs per nacht ? 123,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Slechts een paar stappen scheiden je van een onvergetelijke avontuur met glamping in Zwitserland. Als je even je comfortzone wilt verlaten, vindt je in heel Zwitserland unieke accommodatiemogelijkheden.

De Bubbelsuite van avonturenkamp Braunwald

De Bubble Suite by the sea of ​​stars biedt bijzondere geluksmomenten: beleef een nacht onder de sterrenhemel, in een bed op het platteland, omringd door hoge bergtoppen en bergweiden vol bloemen. De Bubble Suite biedt met een diameter van ca. 3 meter ruimte aan twee personen en is voorzien van een knus tweepersoonsbed. Een nachtje in dit bijzondere hemelbed is gewoon avontuurlijk! Op je eigen panoramische terras met zitje geniet je van een geweldig uitzicht op de bergen en ervaar je de unieke gloed van de Alpen.

De faciliteiten van avonturenkamp Braunwald

Op verschillende locaties in Centraal Zwitserland wachten unieke accommodatiemogelijkheden op je. Trouw aan het motto: dromen onder vallende sterren... Beleef een nacht in onze Bubble Suite en bekijk de vallende sterren vanuit je luie stoel! De bubbelsuites bevinden zich op de mooiste plekjes van Centraal-Zwitserland, waar je buiten de gebaande paden rust en natuur kunt beleven.

De omgeving van Glarus, Zwitserland 

Naast unieke accommodatiemogelijkheden wachten er unieke avonturen op je! Vele wandelingen en bergtochten wachten op je! De via ferrata's in Braunwald zijn echt iets voor avonturiers met hoogtevrees! Afhankelijk van de Bubble Suite kun je genieten van tal van extra's: Panoramaterras met zitje, open haard, hottub, buitenbad... Afhankelijk van de locatie kun je je ook gastronomisch laten verwennen, wat dacht je van een kaarslicht diner? Als je wilt, kun je ook een uitgebreid ontbijt boeken bij je bergbelevenis.
Voor dat extra beetje romantiek heb je in Braunwald de mogelijkheid om van het bergstation naar de Bubble Suite te worden gereden in de eerste elektrische paardenkoets van Zwitserland.

De getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen
Wat is mijn reistijd?
Routebeschrijving

Meer unieke accommodaties in deze regio