Accommodatie aanmelden
+2 Foto's

Camp Bullerby aan de Attersee - Wijnvaten Nedersaksen

Osnabrück, Duitsland

  • Nederlandstalige eigenaar
  • Speeltuin
  • Wifi (gratis)
Vanaf prijs per nacht ? 50,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Geniet van de unieke locatie aan de Attersee en toch dicht bij het centrum van de prachtige stad Osnabrück in Nedersaksen. Overnacht in een wijnvat in Duitsland en geniet van het echte glampinggevoel.

Wijnvaten

Het wijnvat is 4,30 m lang en heeft een diameter van 2,27 m. Aan het einde van de ton vind je een fijn tweepersoonsbed (2 x 2 m), waarin je comfortabel kunt slapen. Een lattenbodem zorgt voor de nodige ventilatie onder de matras. Op het terras staan ​​een tafel en twee stoelen. Een fijne glamping in Duitsland, die voor je klaar staat bij aankomst!

Faciliteiten Camp Bullerby

Camping Bullerby ligt slechts 9 km ten westen van Osnabrück, direct aan de prachtige Attersee. Het 26 hectare grote perceel is gedeeltelijk omgeven door bos en ligt achter een groene geluidswerende muur. Waterliefhebbers brengen de dag graag door op het 20 m brede en 100 m lange grasstrand, dat ook zandsecties heeft. Als je van vissen houdt, kun je direct vanaf de Attersee op forel, snoek en co vissen. De camping is erg populair bij gezinnen omdat er tal van activiteiten zijn: klimrekken, glijbanen en touwwanden nodigen uit om stoom af te blazen. De minigolfbaan is ook leuk voor een middag met het gezin. Ook een roei- en waterfietsverhuur zorgt voor afwisseling. In het restaurant aan de Attersee kun je genieten van regionale lekkernijen.

Omgeving Attersee

Voor gasten die een omweg willen maken naar de nabijgelegen natuurlijke omgeving, zijn het Teutoburger Woud of het Wiehengebergte bijzonder geschikt om te wandelen of fietsen. In minder dan 10 km ben je in het stadscentrum van Osnabrück, waar je de dierentuin, het marktplein en vele andere bezienswaardigheden kunt ontdekken.

De aangegeven prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio