Accommodatie aanmelden

Zigeunerwagen - Can Lluís

Cistella, Spanje

  • Privé sanitair
  • Buitenzwembad
  • Nederlandstalige eigenaar
  • Speeltuin
  • Wifi (gratis)
Vanaf prijs per nacht 70,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Can Lluís is een typisch Spaanse masía; een boerenhoeve in het mooie Catalonië (Costa Brava). Het is een volledig op zichzelf staande, ecologische, luxe plek, aan de voet van de Pyreneeën en met een fantastisch uitzicht op de Middellandse Zee. Hier kun je ‘glamperen’, luxe kamperen, in de nagebouwde zigeunerwagen ‘El Rodamón’ die middenin een olijfgaard staat en compleet in stijl is. Ontzettend leuk voor met z’n tweeën, of een gezin met kinderen.

Je wordt hartelijk ontvangen door de twee Nederlandse eigenaren, die je natuurlijk ook graag tips en ideeën voor uitstapjes in de omgeving meegeven. Er wordt zonne-energie opgewekt en water opgevangen in het reservoir voor het gebruik op deze bijzondere glamping in Spanje, hierdoor is Can Lluís volledig autonoom. Het is hier dus ook echt genieten van de rust en natuur om je heen. Combineer dat met een unieke slaapplek en je hebt een vakantie die je je lang zal heugen.

De zigeunerwagen biedt plek aan twee volwassenen en één kind. Mochten er meer personen willen overnachten dan kan de ernaast gelegen pipowagen erbij worden betrokken. De wagen heeft een heerlijk bed, een gezellige buitenkeuken en terras, en zelfs een eigen douche en toilet. Er is ook een zwembad en een paviljoen, de gemeenschappelijke ruimte op deze kleinschalige glamping. Costa Brava is hier op haar mooist met glooiende heuvels, veel groen en vooral veel ontspanning.

Het dichtstbijzijnde dorpje is Cistella, op zo’n twee kilometer afstand. De stranden van de Costa Brava liggen op zo’n 25 kilometer en je kunt zelfs Barcelona bezoeken, dat op 120 kilometer afstand ligt. Ook kan je natuurlijk wandelen, fietsen en zelfs paardrijden. Je kunt dus zowel genieten van de bijzonder mooie glamping, als leuke en avontuurlijke uitstapjes maken. Kom je overnachten in een echt gezellige zigeunerwagen? Costa Brava nodigt je uit voor een onvergetelijke vakantie!Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio