Accommodatie aanmelden

Mini Camping Uylkenshof - Safaritenten Gelderland

Emst, Nederland

  • Privé sanitair
  • Nederlandstalige eigenaar
  • Wifi (gratis)
Vanaf prijs per nacht ? 66,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Rust, ruimte en natuur. Dat is Mini Camping Uylkens Hof ten voeten uit. Beleef de romantiek van kamperen met het comfort van een vakantiehuisje in een safaritent. Mini Camping Uylkens Hof heeft het allemaal!

Uylkens Hof ligt in Emst, tussen Zwolle, Apeldoorn en Deventer, tussen de Veluwe en de uiterwaarden van de IJssel. Heerlijk om te wandelen en te fietsen.

De safaritenten van Mini Camping Uylkenshof

Op deze camping staan zes safaritenten. Ze zijn 5 x 7 meter, met een veranda van 3 x 6 meter, en staan op een verhoging tegen vocht en kou. Ze bieden ruimte aan vier personen. De tenten beschikken verder over een volledig ingerichte keuken, met koelkast en fornuis. Om je nog meer comfort te bieden is er ook een badkamer met toilet en douche aanwezig in de safaritenten. De tenten hebben twee slaapkamers: één met een 2 persoonshemelbed, en één met een stapelbed. Er staan houten tussenwanden in om meer privacy te creëren. Voor de liefhebbers is er ook draadloos internet aanwezig. En mocht het wat frisser worden op een zomerse avond, dan is er een mobiele kachel aanwezig.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio