Accommodatie aanmelden

De Kleine Pol - Pipowagens en Safaritenten Gelderland

Otterlo, Nederland

  • Barbecueën toegestaan
  • Privé sanitair
  • Nederlandstalige eigenaar
  • Wifi (gratis)
Vanaf prijs per nacht ? 85,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Aan de rand van de Veluwe vind je een heerlijke plek voor jouw vakantie. Met de zonsopkomst aan de bosrand van Otterlo en de zonsondergang boven de landerijen van Wekerom voel je de eenvoud van het leven in het Veluwse landschap. Ieder jaar keren de zwaluwen terug om in de paardenstal hun nest te bouwen en de kippen scharrelen rond alsof de tijd voor hen stilstaat. Vanuit hier kun je de omgeving gaan ontdekken om bij terugkeer bij jouw accommodatie een vuurtje te maken of de BBQ aan te steken, terwijl de kinderen zich vermaken op de trampoline. 

PIPOWAGEN, SAFARILODGES en TINYHOUSE

Ben je in je hart een kampeerder, maar zoek je toch nét iets meer ruimte, comfort, je eigen sanitair en kookgelegenheid? Wil je graag zelf alles regelen in je eigen `Huisje`? Maar hou je wel van kleinschalig en persoonlijk? Dan ben je bij de huuraccommodaties op De Kleine Pol aan het goede adres! Een verblijf in onze SafariLodge, Pipowagen of Tiny House betekent dat dat je van deze gemakken voorzien bent, maar zelf je zaken verder regelt. Huren is in het laagseizoen vanaf 2 aaneengesloten nachten mogelijk. 

DE FACILITEITEN EN OMGEVING VAN DE KLEINE POL

Op ons erf kun je je prima een dagje vermaken. Er is een ruimte met ruilboeken, tijdschriften en spelletjes. Buiten kun je badmintonnen, tafeltennissen, trampoline springen of lekker lui in de hangmat liggen. Voor de kleintjes is er een speelhuisje en een skelter en als ze het leuk vinden mogen ze Sander meehelpen met het voeren van de paarden en kippen. Ook is het stoken van een houtvuur bij de accommodatie mogelijk. Je kunt zelfs koken in een echte kétel die boven het kampvuur hangt of natuurlijk lekker barbecuen. ’s Avonds ga je in de hottub (alleen bij de SafariLodges) of je huurt de Bubbelbad. Je dagje ‘thuis’ op het erf is dan helemaal compleet. 

Op de Veluwe kun je natuurlijk volop genieten van de natuur met bossen, heidevelden en stuifzandgebieden. Maar ook de musea, dierenparken en kastelen in de omgeving zijn de moeite waard. Je gaat je hier niet vervelen. 

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio