Accommodatie aanmelden

Campingplatz Bostalsee - Sprookjeshuizen Saarland

Nohfelden-Bosen, Duitsland

  • Privé sanitair
  • TV
  • Speeltuin
Vanaf prijs per nacht ? 59,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Een prachtige natuur en het afwisselende landschap van het natuurpark Saar-Hunsrück in Saarland nodigt je uit om de cultuurhistorische bijzonderheden te ontdekken en te gaan wandelen en fietsen. Het nationaal park Hunsrück-Hochwald, dat gedeeltelijk in het Sankt Wendeler Land ligt, biedt natuurplezier en spannende ontdekkingen. Ontdek deze bijzondere glamping in Duitsland!

De sprookjeshuizen van Camping Bostalsee

In het sprookjeshuis kun je met het gezin een magische vakantie beleven in een bijzondere sfeer. In het nieuwe themadorp zijn in totaal vijf huuraccommodaties beschikbaar rondom een ​​centrale communicatie- en barbecueplaats. De sprookjeshuizen zijn kleine robiniahouten huisjes en bieden plaats aan 4-5 personen. Op de begane grond is er een mini-kitchenette met een gootsteen, een keramische kookplaat en een koelkast, evenals een woon- en eetkamer met een tafel die 's avonds kan worden omgevormd tot een bed voor volwassenen. Op de begane grond is ook een kleine badkamer met douche, wastafel en toilet. Er is ook een led-tv met dvd-speler beschikbaar. Kinderen zullen genieten van de bovenverdieping! Een sportladder leidt naar de top. Er zijn twee bedden voor kinderen en ruimte voor nog een matras of een reiswieg. Er is ook de uitgang naar het kleine balkon. Elk sprookjeshuis is ook uitgerust met een speeltoestel op het balkon. Huis dwerg en huis Froschkönig hebben een klimnet, huisfee en paddenstoel hebben een glijbaan en het huis Bosi is voorzien van een klimmuur. Parkeerplaatsen bevinden zich naast de groep huizen.

De faciliteiten van Camping Bostalsee

De milieuvriendelijke camping Bostalsee biedt volop rust en ontspanning voor het hele gezin. Desalniettemin is er een recreatieruimte waar je stoom af kunt blazen. Ook is er de Bostalsee met het nabijgelegen lido bij het plein (ongeveer 5 minuten lopen van de camping). Het biedt alles wat het hart van watersporters sneller doet kloppen: zwemmen, zeilen en surfen, duiken, varen en nog veel meer. Milieubescherming speelt ook een belangrijke rol op de camping. Een milieu- en kwaliteitsmanagementsysteem werd in 2008 geïntroduceerd en is daarom een ​​uitstekende eco camping.

De omgeving van Nohfelden-Bosen, Saarland

Het Sankt Wendeler Land ligt midden in het natuurpark Saar-Hunsrück en is met zijn meer een van de mooiste regio's van het Saarland. Een goed bewegwijzerd netwerk van fiets- en wandelpaden biedt alle buitensporters talloze gemakkelijke tot veeleisende tochten. Nordic walkers kunnen fit blijven op alle paden van alle moeilijkheidsgraden. Gezinnen met kinderen kunnen ook een bezoek brengen aan het natuurpark Freisen of de zomerrodelbaan Peterberg. Het Peterberg-observatorium of de ruimtestudio in Mosberg-Richweiler nemen je mee de ruimte in.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio