Accommodatie aanmelden

De Volkswagen Camper - Roadtrip met een vintage busje

Nieuwegein, Nederland

  • Huisdieren welkom
  • Nederlandstalige eigenaar
Vanaf prijs per nacht ? 199,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Maak een roadtrip met een vrolijk gekleurde Volkswagencamper, pure nostalgie! Herleef de seventies en ga op pad met een camperbus van De Volkswagen Camper. Beleef glamping on the road. Het is een unieke ervaring; kamperen in een retro busje met de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt.

De Volkswagenbusjes van De Volkswagen Camper

De Mr. Blue Camperbus biedt vervoer aan 4 personen en er kunnen 2 personen in de bus zelf slapen. De 2 andere gasten zouden bijvoorbeeld in een bijzettentje naast de camper kunnen overnachten. De Mr. Orange Camperbus biedt aan 4 personen vervoer en hier kunnen wel 4 personen in de bus slapen. Mr. Orange heeft overigens ook een retro-luifeldak. Binnenin de campers vind je een keukentje met een complete inventaris, een wasbak en een gaskookstel. De tweezitsbank kan worden uitgeklapt tot een tweepersoonsbed. Huisdieren zijn welkom, dus je mag de hond meenemen.

Roadtrippen met een Volkswagenbusje

Zie je het al voor je? Met een Volkswagenbusje een roadtrip maken door Nederland of daarbuiten? Bekijks en plezier gegarandeerd! Je kunt de vintage camper huren voor een nachtje weg. Boek een kampeerplek op een camping of ga ergens wildkamperen en spendeer een nachtje in de knusse bus. Natuurlijk kun je ook een weekendje weg met je partner of ook de kinderen, of huur een Volkswagencamper voor een lange vakantie in het buitenland.

Extra voorzieningen

De camperbusjes zijn het hele jaar door te huur. Voor echte nostalgie kun je er ook een polaroidcamera bij nemen waarmee je onderweg 10 foto’s kunt maken en direct kunt afdrukken. Je kunt ook andere arrangementen boeken, zoals een dagtocht met puzzeltocht, of huur een Volkswagenbusje als trouwauto.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio