Accommodatie aanmelden

Drostes - Tiny houses in Twente

Tubbergen, Nederland

  • Privé sanitair
  • Fietsverhuur
  • Nederlandstalige eigenaar
  • Restaurant
Vanaf prijs per nacht ? 111,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Kleinschaligheid en echtheid zijn begrippen die goed passen bij glamping Drostes. Dit bijzondere concept is ontstaan in samenwerking met lokale boeren. Omringd door een prachtige omgeving en voorzien van alle luxe, kom je helemaal tot rust op deze glamping in Twente. 

De tiny houses van Drostes

De tiny houses van Drostes zijn volledig energieneutraal. De eerste landschapskamer staat achter op het erf van een boerderij en kijkt uit over de Nutter es bij Ootmarsum. In deze accommodatie kun je pas echt goed tot rust komen. Zo kun je eindeloos lang uitslapen in een comfortabel bed of heerlijk ontspannen bij de openhaardkachel op de veranda. Er is een badkamer met douche aanwezig in de accommodatie. Er is geen mogelijkheid tot koken, maar er zijn wel koffie en thee faciliteiten aanwezig. Ook is er een klein koelkastje aanwezig. Een gedeelte van de opbrengst van deze tiny houses in Twente gaat naar het landschapfonds. Hierdoor worden verschillende projecten gefinancierd die helpen het mooie typische Twentse landschap te behouden en herstellen.

De faciliteiten van Drostes

Voor een lekker hapje en drankje kun je terecht in de herberg. In dit restaurant kun je genieten van (h)eerlijke gerechten gemaakt met zoveel mogelijk producten die rechtstreeks van de boeren uit de omgeving komen. In Vasse, dichtbij de herberg, ontvangt boer Jos Hövels je hartelijk aan zijn keukentafel in zijn nostalgische boerderij voor een maaltijd en een goed verhaal. Daarnaast kun je gebruik maken van de boerderijspa. Dit is een kleinschalige spa die gerund wordt door boerin Marinka. 

De omgeving van Tubbergen, Twente

Je kunt je eindeloos vermaken in de prachtige omgeving van Twente. Maak een lange wandeling door de landschappen of huur een fiets en maak een fietstocht. Ook kun je bij Twente Tuk Tuk de omgeving verkennen per tuktuk. In de buurt liggen verschillende bezienswaardigheden zoals kasteeltuin Twickel en Openluchtmuseum Ootmarsum. Op zo'n 15 kilometer van Drostes vind je recreatiepark Het Hulsbeek wat beschikt over verschillende voorzieningen voor jong en oud.

Extra voorzieningen

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf met 2 personen.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio