Accommodatie aanmelden

Elbe Glamping - Retro Camper, Stover Strand

Stove, Duitsland

  • Fietsverhuur
  • Kidsclub / Animatie
  • Restaurant
  • Sauna
  • Speeltuin
  • Wifi (gratis)
Vanaf prijs per nacht ? 50,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Een warm chill welkom! Zwaai vanaf de andere kant van de Elbe naar Hamburg en lach! Kom naar het strand, chill in deze retro glamping en leg je voeten omhoog.

De Retro Camper van Elbe Glamping

Onze retro campers zijn stuk voor stuk liefdevol en individueel gerenoveerd en bieden plaats aan maximaal 4 personen. In elke camper vind je een inductieplaat, een koelkast en pannen, borden, glazen. Je hebt je eigen zithoek om te relaxen en te genieten van de Elbe-flair, natuurlijk met luifel en kerstverlichting.

De faciliteiten van Elbe Glamping

We willen dat je elkaar leert kennen en samen ontspannende dagen aan de Elbe doorbrengt. Maak je geen zorgen - als je alleen wilt zijn, trek je dan gewoon terug in je glamping.

Daar kook je! - Wij hebben een buitenkeuken voor je gebouwd met onder de bomen het mooiste uitzicht op de El Elbe. Daar vind je inductieplaten en een gasgrill, spoelbak en werkbladen. Als je geen zin hebt om te koken, kun je gewoon gebruik maken van het restaurant en de snackbar op het plein. En pssst insidertip: Brunch op zondag bij de Unsinkbar! Op het terrein vind je een kleine Edeka-markt voor eten en knapperige broodjes voor het ontbijt.

Als je zin hebt om actief te worden, huur dan fietsen en verken de Elbmarsch.

De omgeving van Stove, Nedersaksen

Elbe Glamping is direct gelegen aan het Stover Strand aan het Elbe-fietspad - kilometer brede fietspaden langs de dijken en schattige moerasdorpjes met regionale cafés. Je kunt een bezoek brengen aan een kleine kaasmakerij in de buurt of gaan kanoën. Natuurlijk kun je ook uitstapjes maken naar de volgende steden: Lüneburg, Hamburg en Lauenburg hebben een gaaf programma te bieden.

De aangegeven prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen voor een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen
Wat is mijn reistijd?
Routebeschrijving

Meer unieke accommodaties in deze regio