Accommodatie aanmelden
+-1 Foto's

Erlebnisbahn Ratzeburg - Tiny House Duitsland

Schmilau, Duitsland

  • Privé sanitair
  • Fietsverhuur
Vanaf prijs per nacht ? 69,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Wil je overnachten in een echt bijzondere accommodatie? Dan is Erlebnisbahn Ratzeburg, een unieke glamping in Duitsland, de perfecte plek. Je kunt hier namelijk slapen in een treinwagon in een boom, een zigeunerwagen of in een Tiny House. Glamping een avontuur? Jazeker, hier zul je nog lang over napraten.

De Tiny House van Erlebnisbahn Ratzeburg

Slapen in Tiny House is de nieuwe glampingtrend waarbij minimalisme centraal staat en alleen de noodzakelijke dingen toelaat in je leven. In het mooie Ratzeburg in de provincie Schleswig-Holstein kun je in een Tiny House overnachten. Dit kleine huisje voor twee ligt midden in het groen bij het station van Schmilau. Binnenin is een wastafel en een toilet aanwezig. Om te douchen ga je naar het dichtbijgelegen en omgebouwde locomotief. Je slaapt op een comfortabel loftbed en aan de voorzijde van de Tiny House is er een kleine veranda met een houten tafel en een parasol waar je heerlijk kunt ontspannen. Vergeet niet je eigen handdoeken mee te nemen.

De faciliteiten van Erlebnisbahn Ratzeburg

Deze glamping in Schleswig-Holstein biedt je een ongelooflijke ervaring in het natuurpark Lauenburgischer See. Hier staat de voortbeweging door het park met je eigen spierkracht centraal. Je kunt de 13 km lange Draisin spoorroute ontdekken door met een kar al "pompend" over de rails te rijden, of je kunt een veelheid aan gekke fietsen uitproberen.

De omgeving van Ratzeburg, Schleswig Holstein

In Ratzeburg en omgeving vind je vele activiteiten om te ondernemen. Je kunt bijvoorbeeld een trolley rijden, kanoën waterfietsen of tandems rijden. Je bijzondere boomhut in Duitsland ligt ook dicht bij het treinstation vanwaar je in korte tijd naar mooie steden kunt reizen: Lübeck (20min), Lüneburg (45min), Hamburg (60min).

De getoonde prijs is de prijs per nacht in het laagseizoen op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio