Accommodatie aanmelden

FarmCamps Den Branderhorst

Hengelo, Nederland

  • Barbecue
  • Barbecueën toegestaan
  • Privé sanitair
  • Fietsverhuur
  • Nederlandstalige eigenaar
  • Ontbijtservice
  • Speeltuin
Vanaf prijs per nacht 93,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Op zoek naar een authentieke glamping vakantie met het hele gezin? FarmCamps Den Branderhorst in Gelderland is een kleinschalige boerderij waar je helemaal tot rust komt.

De accommodatie
FarmCamps Den Branderhorst ligt in Hengelo (Gelderland) en is een kleinschalig melkveebedrijf en een zorgboerderij. Boer Eddy en boerin Annemarie en hun 4 dochters zijn alweer de vijfde generatie in de familie die het bedrijf runnen. Naast 30 koeien heeft de boerderij ook schapen, een paar varkens, drie pony’s; Jopie, Menno en Buffel, de konijnen Knabbel en Babbel, veel katten en een Jack Russel. Alle dieren vinden het heerlijk om door de aanwezige gasten vertroeteld te worden. Verder zijn er genoeg speel mogelijkheden zoals een trampoline, een zandheuvel en skelters waar je de hele dag mee kunt rond rijden!

De faciliteiten
FarmCamps Den Branderhorst is een overzichtelijke glamping met 9 luxe lodgetenten die gezellig op een mooi kampeerveld staan. Alle tenten zijn ruim opgesteld voor maximale privacy en rust. Midden op het veld heb je een kampvuur plaats waar boer Eddy 's avonds regelmatig een mooi groot vuur bouwt en waar de kinderen lekkere broodjes of mashmallows kunnen roosteren.

De omgeving
Op FarmCamps Den Branderhorst lijkt de tijd even stil te staan. Het is de ideale plek voor gezinnen die willen genieten van het rustige buitenleven op de boerderij. Hier kun je met z'n allen onthaasten in een idyllische omgeving. De familie Pelgrum heeft de bourgondische manier van genieten in het bloed zitten en ze kunnen niet wachten dit seizoen alle gasten een warm welkom te heten. Bij FarmCamps Den Branderhorst legt boer Eddy graag aan je uit hoe een koe op de traditionele manier wordt gemolken. Ook is het mogelijk om te ponyrijden en mag je jouw 'eigen' vakantiedier uitzoeken zoals een konijntje of kip en deze bij de tent houden om te verzorgen.

Extra voorzieningen
Geen zin om zelf te koken? Geniet dan aan de tent van een kakelvers boeren ontbijtje of een Boeren BBQ pakket. Op deze glamping in Gelderland kun je ook fietsen huren en pony rijden.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio