Accommodatie aanmelden

FarmCamps Hoeve Sonneclaer

Fluitenberg, Nederland

  • Barbecue
  • Barbecueën toegestaan
  • Fietsverhuur
  • Nederlandstalige eigenaar
  • Ontbijtservice
  • Speeltuin
Vanaf prijs per nacht 64,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Wil je met het hele gezin kamperen op een authentieke boerderij in Drenthe? Dat kan bij de gezelllige familieboerderij FarmCamps Hoeve Sonneclaer.

De accommodatie
FarmCamps Hoeve Sonneclaer is een biologisch melkveebedrijf met circa 70 melkkoeien. Daarnaast vind je hier natuurlijk een hoop andere dieren zoals: Pony’s, schapen, geiten, kippen, en konijnen. Boer Barend en boerin Tineke 'boeren' al meer dan dertig jaar en sinds 2000 100% biologisch!

De faciliteiten
FarmCamps Hoeve Sonneclaer is een gezellige familie camping met 19 stoere safaritenten en 6 luxe glamping lodgetenten. Op deze FarmCamps boerderij logeer je in mooie, stoere en vooral gezellige safaritent of in een extra luxe lodgetent. Op deze boerderij kunnen de kinderen een boerenknechtdiploma halen, genieten van een biologisch boerenijsje, boerengolf spelen en natuurlijk naar hartenlust buiten spelen op het grote grasveld waar de tenten staan. Het veld kijkt uit op een aantal speeltoestellen voor de kinderen en een enorm grasveld waar je lekker kunt volleyballen of voetballen. De meeste tenten grenzen aan een weiland met een prachtig weids uitzicht over de omliggende Drentse bossen.

De omgeving
Het gezin is de camping gestart om gasten weer terug te brengen naar het mooie platteland en hun enthousiasme over het boeren leven over te brengen. Ze vinden het geweldig om hun leven en ervaringen te delen met anderen en actief bezig te zijn met de natuur. Boer Barend, boerin Tineke en boer Gerard nodigen je dan ook van harte uit op Hoeve Sonneclaer om te komen genieten van alles wat de deze boerderij te bieden heeft.

Extra voorzieningen
Geen zin om zelf te koken? Geniet dan aan de tent van een kakelvers boeren ontbijtje of een Boeren BBQ pakket. Op deze glamping locatie kun je ook fietsen huren en paardrijlessen volgen.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio