Accommodatie aanmelden

FarmCamps Noorderwaard

Oosterend, Nederland

  • Barbecueën toegestaan
  • Huisdieren welkom
  • Privé sanitair
  • Ontbijtservice
  • Speeltuin
Vanaf prijs per nacht 86,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Kom genieten van glamping op Texel in een luxe Farmtent of Barntent voor het hele gezin, vlakbij de Waddenzee en Den Burg.

De accommodatie
Bij FarmCamps Noorderwaard staan 14 luxe tenten, verspreidt over 2 grote velden. Je hebt de keuze uit twee soorten tenten. De Farmtent is geschikt voor 6 personen. In de Farmtent heb je o.a. een keuken, eigen toilet, stapelbedden en een comfortabel tweepersoonsbed (160x200). Als je wilt douchen, kan je gebruik maken van de douches in het verwarmde sanitairgebouw op de boerderij. De Barntent is nog luxer dan de Farmtent. Deze ruime tent is geschikt voor 4-6 personen en beschikt over een eigen badkamer met ligbad en douche in de tent! Tevens is de keuken uitgerust met een vaatwasser. Zo heeft iedereen echt vakantie hier. Wanneer je hier overnacht zal je heerlijk slapen in de master bedroom met bed van 160x200. Tevens is er een kamer met stapelbed en een Hooi Hooi Slaapzolder met 2 slaapplaatsen. Zeer leuk voor kinderen om te slapen op hoogte.

De Faciliteiten
Boer Hans en boerin Alphine zullen jullie met een warme glimlach begroeten op de boerderij waar bloembollen worden verbouwd. Op deze plek op Texel kan het hele gezin genieten van een leerzame vakantie. De boer kan namelijk vol enthousiasme vertellen over het verbouwen van bloembollen en de kinderen kunnen zelfs een ritje mee op de tractor! Help mee met het verzorgen van de boerderijdieren, waaronder konijnen, geitjes, kippen en paarden. Kinderen kunnen hier naar hartenlust spelen met de skelters, op de trampoline, lekker kliederen met water en zand of een hut bouwen in de Hooi Hooi Speelschuur. Op de boerderij kan je even rondneuzen in het kleine boerenwinkeltje!

Omgeving
FarmCamps Noorderwaard ligt op het rustige eiland Texel en hier kan je echt genieten van de ruimte en de rust, weg van alle drukte. De boerderij ligt op loopafstand van de Waddenzee en twee natuurgebieden. Dus je kunt hier heerlijk uitwaaien in de natuur. Wil je toch de drukte even opzoeken? Dan ben je binnen 15 minuten in de gezellige plaatsjes Den Burg en De Koog. Vergeet ook niet om met de kinderen de zeehondenopvang Ecomare te bezoeken.

Extra voorzieningen
Er is ook extra aan de kinderen gedacht die verblijven bij FarmCamps Noorderwaard! Er staat namelijk een goedgevulde spellenkist met allerlei speelgoed en spelletjes in de tenten.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio