Accommodatie aanmelden

FarmCamps 't Oortjeshek

Kamerik, Nederland

  • Barbecue
  • Barbecueën toegestaan
  • Privé sanitair
  • Fietsverhuur
  • Nederlandstalige eigenaar
  • Ontbijtservice
  • Speeltuin
Vanaf prijs per nacht 85,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Wil je met het hele gezin tot rust komen op een idyllische melkveehouderij in Utrecht? FarmCamps 't Oortjeshek is een rustige familiecamping waar de kids het echte boerenleven kunnen ervaren. 

De accommodatie
FarmCamps 't Oortjeshek in Kamerik is een melkveehouderij met ongeveer 100 koeien. Op de boerderij wonen boer Wibe en boerin Hendrika met hun 2 kleine kinderen: Guusje en Duuk. Boer Wibe is opgegroeid op de boerderij en heeft een aantal jaren geleden samen met zijn vrouw Hendrika de boerderij overgenomen van zijn ouders.

De faciliteiten
FarmCamps 't Oortjeshek is een echte familie camping met 10 stoere Safaritenten. Het glampingveld ligt midden tussen de weilanden en vanuit je safaritent kijk je uit over de stal en de omliggende weilanden waar de koeien lekker grazen. De Safaritent is ruim, comfortabel en volledig ingericht. Je hoeft eigenlijk zelf niets meer van thuis mee te nemen, wel zo handig! 

De omgeving
Naast alle koeien en kalfjes wonen er ook andere dieren op de boerderij, zoals: Geiten, kippen, konijntjes en de boerderijhond. Op FarmCamps 't Oortjeshek mag je altijd meehelpen met het verzorgen van de dieren. Ook kun je samen met boerin Hendrika de keuken in duiken om overheerlijke wafels te bakken, of bij slecht weer klompen te beschilderen. Met Boer Wibe mag je mee om de koeien uit de wei halen en hem te helpen bij het melken van zijn vee. Deze gezellige boerderij ligt lekker centraal gelegen, midden in het Groene Hart van de randstad op nog geen 15km van Utrecht. Gezellige dorpjes zoals Haarzuilens en Breukelen liggen op fietsafstand. Ook kun je direct vanaf de boerderij in een kano stappen en roeien naar de Nieuwkoopse plassen waar je lekker kan zwemmen en buiten spelen. Al met al een fantastische plek om te onthaasten en een weekend of midweek het leven op een melkveehouderij van dichtbij te ervaren.

Extra voorzieningen 
Geen zin om zelf te koken? Geniet dan aan de tent van een kakelvers boeren ontbijtje of een Boeren BBQ pakket. Op deze glamping in Utrecht kun je ook kano's en fietsen huren.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio