Accommodatie aanmelden

FarmGlamping De Scheurwei - Safaritenten Gelderland

Toldijk, Nederland

  • Barbecueën toegestaan
  • Ontbijtservice
  • Uitzicht
  • Vuurplaats
Vanaf prijs per nacht ? 67,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Bij FarmGlamping De Scheurwei kun je heerlijk even onthaasten op het platteland, maar dan wel met de benodigde luxe en met een fijne festivalsfeer. Je kampeert bij de boer in Gelderland en je verblijft hier in een luxe safaritent. Ontdek glamping in Gelderland bij FarmGlamping De Scheurwei!

De safaritenten van FarmGlamping De Scheurwei

In deze safaritent in Gelderland kun je heerlijk luxe kamperen bij de boer. Binnen in de tent staan 4 eenpersoonsbedden, fijne loungestoelen (die ook naar buiten kunnen), er is elektra aanwezig in de tent en de tent beschikt over een fijne vuurschaal. Er zijn sanitairunits met douches en toiletten vlakbij de tent. 's Avonds kun je heerlijk buiten bij het vuur zitten. Je bent even back-to-basic op het platteland bij FarmGlamping De Scheurwei, maar dan wel in een luxe tent met fijne bedden. 

De faciliteiten van FarmGlamping De Scheurwei

Bij FarmGlamping De Scheurwei verblijf je op een unieke plaats in de Achterhoek, midden in de natuur. Er is een receptie en een winkel met lokale producten. Hier kun je 's ochtends een lekker ontbijtje halen, ze verkopen er eigen vlees en lokale streekproducten en je kunt er terecht voor een biertje, een kleine boodschap en voor hout voor het vuur.
Op de boerderij staat ook een boomgaard, dit is de centrale plek van de glamping waar je bij het kampvuur kan genieten van een drankje. Er is nog geen vast sanitairgebouw, maar verschillende units waar je gebruik kunt maken van de sanitaire voorzieningen. Ook vind je hier een afwasplaats.
Op de glamping worden verschillende activiteiten georganiseerd. Zo zijn er spare-rib avonden, je kunt er een ballonvaart doen of rijden in een Eendje. En je kunt zelfs een privé chef boeken die bij jouw tent komt koken! Bij aankomst ontvang je het actuele activiteitenprogramma.

De omgeving van Toldijk, Achterhoek

In de omgeving van Toldijk waan je je heerlijk in de groene natuur. Je kunt er prachtige wandelingen en fietstochten maken. Of maak het mooiste ommetje van Gelderland, genaamd de Ockhorstroute. Ook ben je zo op de Hoge Veluwe, een prachtig natuurgebied! Zin om te shoppen of een terrasje te pakken in een leuke stad? Bezoek dan het gezellige Apeldoorn of Hanzestad Zutphen. In de zomer is het leuk om naar het buitenzwembad in Steenderen te gaan. 

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio