Accommodatie aanmelden

Ferienland Ostsee Geltinger Bucht - Strandmand Schleswig-Holstein

Gelting , Duitsland

Vanaf prijs per nacht ? 55,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Slaap op het brede Oostzeestrand met het geluid van golven op de achtergrond, onder de sterrenhemel in een moderne, comfortabele strandstoel met uitzicht op zee. Een onvergetelijke vakantie-ervaring in de natuur voor avonturiers en romantici.

DE STRANDMAND VAN Ferienland Ostsee Geltinger Bucht

Als echt vakantie hoogtepunt biedt de ca. 1,30 meter brede en ca. 2,40 meter lange strandmand een knus slaapcomfort voor 1-2 personen en is verplaatsbaar afhankelijk van de richting van zon, wind en uitzicht. De softtop heeft verschillende vergrendelbare openingsstanden van open lucht tot volledig gesloten met volledige bescherming tegen zon, regen en wind.

De twee patrijspoorten (ronde ramen) rechts en links evenals het kijkvenster aan de voorkant van het dak zorgen voor een wijds uitzicht op het strand en de zee en kunnen verduisterd worden. Opbergruimte zit in het vak achter de rugleuning, achter het hoofdkussen en in het schoenennet aan het voeteneinde onder de matras. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​verwen- en welzijnsarrangement bij te boeken.

Nog een tip: geef een nacht weg in de slaapstrandmand (er zijn hiervoor vouchers beschikbaar) of breng een heerlijke huwelijksnacht door aan zee.

DE FACILITEITEN VAN Ferienland Ostsee Geltinger Bucht

Als je een romantische nacht in een slaapmand doorbrengt, kun je de auto parkeren op de parkeerplaats bij de accommodatie. Er is ook een openbaar toilet waar je gebruik van kunt maken. 'S Ochtends zijn er ontbijtmogelijkheden waar je kunt genieten van een kopje koffie en een heerlijke maaltijd.

DE OMGEVING VAN GELTINGEN, BALTIC

De strandmand ligt direct aan het Oostzeestrand en biedt dus de ideale gelegenheid om het Oostzee-fietspad te verkennen. Ook het natuurgebied Geltinger Birk, het vissersdorp Maasholm en de vuurtoren Falshöf zijn een bezoek waard. Als je iets speciaals wilt beleven, mag je het blootsvoetspark in Schwackendorf niet missen.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen
Wat is mijn reistijd?
Routebeschrijving

Meer unieke accommodaties in deze regio