Accommodatie aanmelden

Fort Vuren - Safaritenten Gelderland

Vuren, Nederland

  • Barbecueën toegestaan
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer
  • Oplaadpunt Elektrische fietsen
  • Restaurant
  • Wifi (gratis)
Vanaf prijs per nacht ? 85,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Ontdek een unieke beleving op een unieke locatie bij Fort Furen. Deze glamping in Gelderland is een bijzondere locatie bij een fort met een prachtig uitzicht op de waal! Overnacht op deze historische plek in een gezellige tipi tent. 

De tipi tent van Fort Vuren

Verblijf in een knusse tipi tent bij Fort Vuren. Deze glamptent staat helemaal voor je klaar bij aankomst en is geplaatst op een natuurrijke plek met uitzicht op de waal: een heerlijke locatie! De tipi is geschikt voor 2 tot 4 personen. Er staat één tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden, ideaal voor een stel of een gezin. Het is een rustige plek om even lekker te onthaasten en om de historie van Fort Vuren de ontdekken. Er is gedeeld sanitair aanwezig in het oude fort. Verder staat er in de tent een koelkast, er is stroom, lampjes en buiten staat een gezellig zitje zodat je hier lekker in de zon kunt zitten.

De faciliteiten van Fort Vuren

Fort Vuren is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een verdedigingslijn die pas in 1845 gestart kon worden. Deze linie loopt van Muiden naar de Biesbosch en bevat meer dan 60 fortificaties. Deze glamping in Gelderland zit vol met historie en geschiedenis, het is erg leuk om deze hier te ontdekken. Fort Vuren is een torenfort, gebouwd in 1845. Nu is het een heerlijke plek voor een bijzondere vakantie in Nederland. Er is een gezellig restaurant, je kunt er fietsen huren en rondleidingen volgen door het oude fort.

De omgeving Vuren, Gelderland

Een rondleiding in het fort is een leuke activiteit als je verblijft bij Fort Vuren, maar ook in de rest van de omgeving is veel moois te vinden. Omdat het zo dicht bij de waal ligt heb je een prachtig uitzicht over de groene omgeving. Hier vind je verschillende fiets- en wandelpaden om er in de natuur op uit te gaan. Zo loopt het LAW- Waterliniepad langs het fort en ook het Klompenpad is een aanrader. Daarnaast zit je hier dichtbij de Biesbosch, een prachtig natuurgebied met veel water, hier is het leuk om een bootje te huren. Andere aanraders zijn een dagje naar Dordrecht, Den Bosch of Rotterdam!

Extra voorzieningen

Overal is gratis Wifi aanwezig.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio