Accommodatie aanmelden

Geardropper

Op de locaties van Geardropper geniet je van een heerlijke vakantie, life in the open en midden in de natuur! Het aanbod van Geardropper staat vol met kindvriendelijke campings in de Belgische Ardennen, Nederland, Luxemburg, Vlaanderen en Duitsland. De Geardropper campings zijn met liefde en zorg geselecteerd, betaalbaar, sfeervol en comfortabel.

  • Kindvriendelijk
  • Midden in de natuur
  • Life in the open

Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping bij Geardropper

Bij Geardropper ontdek je de mooiste natuurrijke plekjes in de Belgische Ardennen, Nederland, Luxemburg, Vlaanderen en Duitsland. Verspreid over verschillende landen vind je kindvriendelijke campings midden in de natuur. Op deze campings kun je heerlijk luxe kamperen met de gear en tipi's van Geardropper. Ontdek bij Glampings de verschillende Geardropper campings in de Belgische Ardennen, Nederland, Luxemburg, Vlaanderen en Duitsland, life in the open.

Uit ervaring weten ze bij Geardropper dat het extra leuk is als er ook andere kinderen en gezinnen zijn op de camping. Dat is leuk voor de kinderen én voor de ouders. De Geardropper campings hebben een ideale mix tussen natuur en vermaak voor de kinderen! De campings zijn dus zeker een aanrader voor gezinnen.

Luxe kamperen met Geardropper

Op de campings van Geardropper verblijf je in een heerlijke Tipi tent. Deze glamping tenten bieden je het beste van twee werelden: het gemak van een ingerichte tent én het echte kampeergevoel. Oftewel, samen buiten zijn, sfeervol overnachten, buiten koken bij je tent en alles wat de charme rondom kamperen zo leuk maakt.

Ga je luxe kamperen in de Belgische Ardennen, Nederland, Luxemburg, Vlaanderen of Duitsland met Geardropper? Je bent dan heerlijk samen buiten en je kunt sfeervol overnachten met het hele gezin. Bij Geardropper maken ze het toegankelijk om te kamperen op bijzondere plekken waar je normaal niet zo snel komt. Bijzonder overnachten voor een betaalbare prijs!