Accommodatie aanmelden

Glamp Outdoor Camp

Luxe kamperen op de meest bijzondere natuur locaties in Nederland? Die ontdek je bij Glamp Outdoor Camp. Met een groot aanbod van verschillende glampingtenten geniet je bij Glamp Outdoor Camp van een unieke beleving. Luxe kamperen in eigen land wordt op deze glampings wel heel bijzonder!

  • Unieke glampingtenten
  • Relaxte festival vibe
  • Midden in de natuur

Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glamping bij Glamp Outdoor Camp

Glamp Outdoor Camp is in 2020 gestart, midden in corona tijd. De glamping locatie op de Veluwe was de eerste locatie van Glamp Outdoor Camp. Met verschillende partners is samen Glamp Outdoor Camp ontstaan: "een pop-up glamping met een relaxte festival vibe, midden in de ongerepte natuur." Inmiddels zijn er 7 Glamp Outdoor Camp locaties, midden in de Nederlandse natuur, verspreid over het hele land.

Luxe kamperen doe je bij Glamp Outdoor Camp op de mooiste plekken in Nederland. Midden in het bos, aan het water of aan de rand van een natuurgebied. Alle glampings liggen op unieke locaties. Je vind Glamp Outdoor Camp midden op de Veluwe, Midden in de bossen aan natuurgebied De Maashorst, aan de Loosdrechtse plassen, op festivallocatie Appeltern, in Zuna aan de Twentse Regge, er is een camping op een oude militaire basis en tot slot vind je Glamp Outdoo Camp ook in de Achterhoek. Genoeg keuze en opties dus!

Luxe kamperen bij Glamp Outdoor Camp

Bij Glamp Outdoor Camp verblijf je in écht bijzondere glampingtenten: ga jij voor de luxe bell tent, de air, de arcade een safari- of lodgetent of een bijzondere awaij? Zelfs de namen van deze luxe kampeeraccommodaties zijn bijzonder. Ze zijn prachtig ontworpen en zijn op de verschillende campings geplaatst tussen de ongerepte natuur. Met zo'n tent heb je tijdens jouw glamping vakantie in Nederland alles wat je nodig hebt: de tenten beschikken over bedden, een fijne inventaris, een (kleine) keuken en soms zelfs over privé sanitair in of naast de tent. 

Pop-up glamping

Glamping in Nederland is sinds corona steeds populairder omdat veel glamping accommodaties eigen sanitair en een eigen keuken hebben. Hier spelen pop-up glampings goed op in! De verschillende pop-up glampings in Nederland zijn niet zomaar campings of vakantiebestemmingen. Deze unieke glampings en locaties zijn een hele beleving op bijzondere locaties. En vaak met net dat beetje extra, zoals een festivalsfeer, unieke accommodaties in groene parken of bijvoorbeeld knusse glampingtenten met een prachtig uitzicht. Glamp Outdoor Camp is een prachtige toevoeging aan de verschillende pop-up glampings in Nederland!