Accommodatie aanmelden

Hayema Heerd - Huifkar, Groningen

Oldehove, Nederland

  • Fietsverhuur
  • Speeltuin
  • Kleinschalig park
  • Luxe Boxspring
  • Uitzicht
  • Veel privacy
  • Vuurplaats
Vanaf prijs per nacht ? 80,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Op zoek naar een bijzondere overnachting in Groningen? Dan is dit er één om te beleven en nooit meer te vergeten. Want bij Hayema Heerd is het nu mogelijk om in een huifkar te slapen. Beleef een avontuur in een huifkar en het lijkt net alsof je in het Wilde Westen bent, maar dan gewoon in het magische Groningse land. 

De huifkar van Hayema Heerd

Er zijn totaal 3 huifkarren: Een voor twee personen, eentje waar je met z’n tweeën of met z’n drieën in kunt slapen en een huifkar voor twee tot vier personen. 
Het onderstel van de huifkar is gemaakt van een oude boeren stro-kar en voor het sfeervolle interieur is gebruik gemaakt van hergebruikt hout, bamboe en een waterdicht katoenen tentdoek. 

De faciliteiten van Hayema Heerd

Overnachten doe je op een comfortabel bed, maar slapen in een huifkar is wel back to basics. De huifkar beschikt over een grote kist met pannetjes, authentiek western serviesgoed, waterjerrycan, houtstoofje, hout, kacheltje, gereedschap enzovoort. Iedere huifkar beschikt over en accu (12 volt) voor verlichting en het opladen van een telefoon. De huifkarren kunnen verplaatst worden. Op het terrein van Hayema Heerd wordt een mooi plekje uitgekozen, afhankelijk hoe de wind staat. Maar altijd beschut en met een fraai uitzicht. Als de huifkar op het terrein van Hayema Heerd staat dan kan je gebruik maken van de sanitaire voorzieningen die hier te vinden zijn. Bij slecht weer staat er een blokhutje waar eventueel gekookt kan worden en wat dingen afgespoeld kunnen worden. 

De omgeving van Oldehove, Groningen

Je kunt er dus voor kiezen om de huifkar te laten plaatsen op een mooie plek bij Hayema Heerd. Hou je van verrassingen? Ga dan met de huifkar op expeditie! 

De huifkarren kunnen namelijk ook buiten het terrein geplaatst worden. Er zijn bijzondere plekjes gevonden in de provincie Groningen, waar je anders nooit komt. Het landschap is oogstrelend mooi, de beleving is fenomenaal. Met tractor of paard wordt de huifkar gebracht naar het plekje en vanaf dat plekje is het tijd om alles los te laten en gewoon te genieten.

Het is ook mogelijk meerdere huifkarren tegelijk te boeken, bijvoorbeeld voor als je met een groep wilt komen. Ook is het mogelijk om de hooizolder in combinatie met enkele huifkarren te boeken. Barn & Beach is een ruimte waar de huifkarren ook in de winter staan. De ruimte ligt vol met zand, een hele belevenis dus! Het is mogelijk om hier ook een vuurtje te stoken. 

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio