Accommodatie aanmelden

Juliette Tentvakanties

Geniet van een bijzondere glamping vakantie bij Juliette Tentvakanties. Naast de comfortabele en luxe tenten kun je bij Juliette glamping ook verblijven in een bungalowtent of een mobile home. Je vindt de glampings op gezellige en kleinschalige campings in Europa!

  • Bijzondere charmecamping
  • Luxe safaritent
  • Nederland & Frankrijk

Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glampings van Juliette Tentvakanties

Juliette neemt je mee naar bijzondere plekken in Frankrijk en in Nederland. Op de bijzondere en kleinschalige campings kun je heerlijk genieten van jouw glamping vakantie. Je kunt de camping ontdekken, de omgeving verkennen of samen met kinderen meedoen aan verschillende georganiseerde activiteiten. 

De luxe safaritenten van Juliette Tentvakanties zijn de ideale compromis tussen kamperen en het genieten van de nodige luxe. De tenten hebben vaak aparte slaapruimtes, waar je slaapt op een lekker bed in plaats van een dun kampeermatje. Ook hebben ze een gezellige leefruimte, een terras en een eigen keuken. Enkele safaritenten beschikken over privé sanitair. De robuuste safaritenten bieden vaak plek aan vier tot vijf personen.

De campings van Juliette vind je in Frankrijk en in Nederland, voor als je in eigen land wil blijven. Zo vind je in Overijssel Recreatiepark de Bergvennen, een groene glamping in Twente en in Frankrijk Camping Château La Grange Fort, een vakantieparadijs voor families met een kasteel op een prachtig landgoed.

Er zijn genoeg opties om te genieten van een fijne glamping vakantie bij Juliette. Kies voor een strandvakantie of juist kleinschalig in het mooie Frankrijk. Ontdek de verschillende accommodaties en campings van Juliette Tenttvakanties.