Accommodatie aanmelden

Glamping - Het Kleine Paradijs

Easterein, Nederland

Vanaf prijs per nacht 65,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

In een klein, rustig plaatsje in Friesland, vind je Het Kleine Paradijs. De naam verraad het al, want dit plekje zorgt ervoor dat je heerlijk ontspannen kan genieten van je vakantie in een waar paradijs.

Bij Het Kleine Paradijs word je ontvangen door Jacqueline & Willem, twee mensen die er alles voor zullen doen, zodat jij in alle rust vakantie kan vieren. Op het terrein van Het Kleine Paradijs staan verschillende accommodatie waar je uit kunt kiezen.

Zo kan je overnachten in een knusse pipowagen, waar je met z'n tweeën kunt overnachten in een romantische bedstede. Tevens kan je een tipi of Mongoolse Yurt boeken. De Yurt beschikt over een sfeervolle inrichting met kachel en is geschikt voor 4 personen. De tipi's hebben een authentiek sfeer en hier kan je overnachten met 2 personen. Voor de tipi's ligt een vuurplaats, waar je heerlijk rond het vuur kunt zitten.
Slaap je liever in een hutje? 'Het Heilige Huisje' en 'De Schrijvershut' zijn bijzondere hutten die door het gebruik van natuurlijke materialen, eenvoud & rust uitstralen. Dit maakt ze uitermate geschikt om even terug te trekken uit de dagelijkse sleur.

Wil je het hogerop zoeken? Ook dan zit je bij het Kleine Paradijs goed. Want je kan hier ook verblijven in één van de twee boomhutten. De goed geïsoleerde & ecologische boomhutten bieden een mooi uitzicht over het Friese landschap door de aparte glas-in-lood ramen. De boomhutten hebben een ruim balkon en ze zijn geschikt voor 2 personen die op een ludieke, maar toch ook comfortabele manier willen overnachten.

Het Kleine Paradijs is zeer landelijk gelegen. De locatie is omringd door groen en water. Deze plek is vooral geschikt voor mensen die op zoek zijn naar rust & bezinning. Dat wil zeggen; vakantiegangers die willen onthaasten, op zoek zijn naar natuur, rust, een weids landschap, de horizon, authentieke dorpen met kerkjes, en stilte.

Wil je toch even weg van het paradijs, bezoek dan eens het oudste authentieke eetcafé van Friesland, 'Noflik Easterein'. Dit eetcafé ligt op loopafstand. Of bezichtig de stadjes Bolsward (10 km), Sneek (10 km), Leeuwarden en Franeker.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio