Accommodatie aanmelden

Kriebelland Boomhut - Saksen

Kriebstein, Duitsland

  • Airconditioning
  • Barbecueën toegestaan
  • Huisdieren welkom
  • Privé sanitair
  • Restaurant
  • Speeltuin
Vanaf prijs per nacht ? 195,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

De boomhutten van Kriebelland, een mooie glamping in Duitsland, zijn unieke overnachtingsplekken voor echte avonturiers. Slaap op bijna 20 meter hoogte, tussen de toppen van 180 jaar oude eikenbomen.
 
De accommodatie
Elke boomhut in Saksen is uniek en tot in detail afgewerkt. Het interieur en exterieur zijn een knap staaltje vakmanschap.  Elke tafel, stoel, deur en tot de boekenplanken aan toe zijn geheel op maat gemaakt. Om ieder hoekje is wel iets nieuws te ontdekken – je kijkt je ogen uit. Het ‘Vat’, de ‘Boekenboomhut’ en de ‘Zeilschipboomhut’ bieden elk plek aan maximaal twee volwassenen en eventueel één kind, afhankelijk van het type. De keuken en het sanitair worden gedeeld en bevinden zich in een ander deel van het boomhuttencomplex. De drie verdiepingen tellende ‘Romantische boomhut’ is geschikt voor maximaal acht volwassenen, en beschikt wel over een eigen badkamer en keuken. De boomhutten zijn met loopbruggen aan elkaar verbonden.
 
De faciliteiten
Op de glamping zelf vind je een leuke speeltuin voor de kinderen en een restaurant waar je lekker kunt eten. Er is ook een steiger aan het meertje waar je met een kano kunt varen, die je overigens op de glamping zelf kunt huren. Wil je eens gezellig barbecueën? Ook dat kan. Er is een grote barbecueplaats aan het water, met een lange eettafel en stoelen. De gehele glamping is één grote natuurbelevenis met veel plekjes waar je je even kunt terugtrekken. Aan het water is het natuurlijk altijd heerlijk toeven.
 
De omgeving
In de omgeving is veel moois te ontdekken. Je kunt uiteraard prachtige wandelingen en fietstochten maken in de natuur, en het avontuurlijke klimbos is leuk voor jong en oud. Pretpark Sonnenlandpark in Lichtenau is ook een ontzettend leuk uitje voor de kinderen. Breng ook zeker eens een bezoek aan het 14e-eeuwse Kasteel Kriebstein. Dit imposante kasteel staat op een grote rots, en is geopend voor het publiek. Dresden, de hoofdstad van Saksen, ligt op slechts een uurtje rijden van de glamping.
 
Extra voorzieningen
Je moet zelf beddengoed, of een slaapzak, kussens en handdoeken meebrengen. Je wordt verzocht een boek mee te brengen dat je kunt achterlaten in de bibliotheek voor volgende gasten. Wil je je vakantie nog specialer maken, boek dan een ontbijt bij je overnachting. De boomhutten kunnen ook als groepsaccommodatie worden gehuurd.
 
Getoonde prijzen zijn gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen.
Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio