Accommodatie aanmelden

Landgoed Molecaten - Luxe bungalows op de Veluwe

Hattem, Nederland

  • Privé sanitair
  • Fietsverhuur
  • Kidsclub / Animatie
  • Nederlandstalige eigenaar
  • Speeltuin
  • Wifi (betaald)
  • Aparte slaapkamer voor de kinderen
  • Ontbijtservice
  • Uitzicht
Vanaf prijs per nacht ? 60,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Op zoek naar een mooie glamping op de veluwe? Deze luxe bungalow op Landgoed Molecaten is een ideale uitvalsbasis om de mooie, natuurrijke en historische omgeving te verkennen!

De bungalows van Landgoed Molecaten

't Bos-huus op Landgoed Molecaten is een bijzonder sfeervol houten bungalowtje! Deze bungalow is vlakbij de veluwe. Vanaf het zonnige terras met mooi tuinmeubilair heb je uitzicht richting bos en op het speelveld. Het interieur heeft daarnaast een heerlijke warme sfeer. De houten keuken, de bedden en de wastafel in de badkamer zijn eigenhandig door de beheerder en timmervaklui van de camping handgemaakt. Kom genieten van dit unieke plekje in de bossen van de Veluwe!
In de bungalow is plek voor 4 personen. Er is een slaapkamer met een eenpersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed. Het bedlinnen is inbegrepen bij de prijs.

De faciliteiten van Landgoed Molecaten

Ten zuiden van het vestingstadje Hattem ligt de kleine camping Landgoed Molecaten. Deze kleinschalige glamping heeft een unieke ligging tussen oude monumentale beuken- en eikenbomen. Het is een ideale locatie voor wie houdt van rust en natuur. In de zomer is er voor de kinderen animatie en er zijn verschillende speeltuintjes.
Verder kun je op de camping gebruik maken van een broodjesservice en er is een sfeervolle kantine met terras voor een simpele maar lekkere maaltijd. Ook kun je fietsen huren en organiseren ze GPS tochten vanaf de camping.

De omgeving van Hattem, de Veluwe in Gelderland

Op Landgoed Molecaten staat de Mariabeuk één van de oudste beuken van Nederland, die meer dan 400 jaar oud is! Gezelligheid en cultuurhistorie kun je vinden in het vestingstadje Hattem, in de Hanzestad Zwolle, het voormalig Zuiderzeestadje Elburg en natuurlijk bij Paleis 't Loo in Apeldoorn. Ook niet te vergeten is een bezoek aan het mooie natuurpark De Hoge Veluwe! Met glamping bij de Veluwe geniet je van alle prachtige natuur! Bijzonder leuk is een verblijf tijdens de bronsttijd van de edelherten (ca. 15 september - begin oktober). De beheerder van Landgoed Molecaten verzorgt bij voldoende deelname graag een excursie naar de Hoge Veluwe om de burlende edelherten van een afstand te bekijken (voor een meerprijs).

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio