Crossover Lodge

De Crossover Lodge is een prachtige aanwinst voor ieder glamping concept. Deze glamping tent kan overal geplaatst worden en is een bijzondere accommodatie voor in de natuur, op de camping, op vakantieparken en op kleinschalige locaties. Ook zal de tent een eye catcher zijn bij jouw bed and breakfast, of als originele B&B accommodatie naast jouw huis.

“Een unieke en luxe uitstraling in elke omgeving”

De Crossover Lodge bestaat uit een binnen- en buitentent en biedt plek aan 5 personen. Deze glamping tent is volledig ingericht met kwalitatieve, duurzame meubels, een eigen keuken en een luxe badkamer met regendouche. Daarnaast is er een ruim, half overdekt terras, waar je (optioneel) een fijne loungebank toevoegen.

Meer weten? Lees hier alles over de Crossover Lodge!

Creative Structures

De Crossover Lodge is een ontwerp van Creative Structures. Creative Structures is een wereldspeler in de productie en distributie van tentstructuren, meubelen en vloeren binnen de horeca-, leisure- en evenementenbranche.

“Creative Structures is sinds 2009 een wereldspeler in de productie en distributie van tentstructuren, meubelen en vloeren binnen de horeca, leisure en evenementenbranche. Wij bieden onderscheidende, hoogwaardige en innovatieve producten met oog voor design en veiligheid.”


Deel dit artikel online