Outstanding is dé leverancier van compleet ingerichte safaritenten en lodges. Van kleine safaritenten tot ruime en luxe lodges: Outstanding heeft een groot aanbod met voor iedere wens passende glamping accommodatie. Outstanding geeft persoonlijk advies, neemt je mee van ontwerp tot realisatie en heeft meer dan 601 projecten in 52 landen. Je vind de glampingtenten van Outstanding dan ook op veel glampings in Nederland & Europa. 

Leverancier ingerichte safaritenten & lodges | Outstanding Tent

Producten

Outstanding heeft een groot aanbod van verschillende safaritenten en lodges. Van de meestgekozen klassieker: de Safaritent Wood, tot bijzondere ontwerpen en thermotenten.

"Een safaritent is pas Outstanding als de tent vernieuwing, duurzaamheid en creativiteit uitstraalt" - Outstanding

De glamping tenten zijn o.a. efficiënt en praktisch ingericht, zijn gemaakt met verduurzaamd hout en hebben een levensduur van 10 jaar. Ook kun je jouw Outstanding glampingtent naar wens ontwerpen. Zo kun je kiezen voor met of zonder inrichting en zijn er diverse interieurstijlen waar je uit kunt kiezen.

Outstanding safari tent Wood @ Boshoek (Netherlands). Glamping tent,  safaritent, camping | Safari tent, Tent glamping, Glamping site

Missie

Outstanding staat voor energie, passie en beleving. Met de safaritenten en lodges tillen ze kamperen naar een hoger niveau.
Dit doen ze met een passend advies, een persoonlijke benadering en met heel veel enthousiasme.

Las Qolqas Eco Resort | Glamping tenten in Peru | Outstanding Tent

Locaties

Je vind de glampingtenten van Outstanding op veel locaties, vakantieparken, campings en glampings in zowel Nederland als de rest van Europa. Bij grote aanbieders, maar ook op kleinschalige locaties. Bekijk het hele aanbod van glamping producten nu op hun website.


Deel dit artikel online