Accommodatie aanmelden

Lima Escape - Boomhutten en Tipi's Portugal

Entre Ambos-os-Rios, Portugal

  • Huisdieren welkom
  • Fietsverhuur
  • Kanoverhuur
  • Restaurant
  • Supboard verhuur
  • Kleinschalig park
  • Ontbijtservice
  • Uitzicht
  • Veel privacy
Vanaf prijs per nacht ? 50,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Fantastisch gelegen in het grootste Portugese Nationaal Park staat alles voor jouw klaar om een perfecte "Escape to Nature" te beleven.

De eigenaren van camping Entre Ambos-os-Rios in Ponte da Barca wilden een concept ontwikkelen waar eco-toerisme en Glamping samen konden gaan, zonder de kwaliteit, duurzaamheid, luxe en natuur uit het oog te verliezen. Toen werd Lima Escape geboren. Bij Lima Escape sta je nog steeds direct in contact met het natuur, maar in een comfortabele omgeving. In de boomhutten en Glamping tenten staan geen TV's en er is ook geen wifi. Je kan wel de vogels horen tsjilpen, de bladeren van de bomen horen ruisen en daarnaast kan genieten van de vallende sterren en de zonsopgang en -ondergang.

De boomhutten en tipi's van Lima Escape 

Met deze visie heeft Lima Escape bungalows en een "Treehouse" gebouwd, om direct contact met de natuur te bieden, maar dan wel in een omgeving van comfort & luxe, zowel binnen de accommodaties als buiten op het balkon met uitzicht op de rivier de Lima en de Bayou.

Met hetzelfde idee als hierboven beschreven, creëerde Lima Escape een zone van Glamour tenten ingericht in een oosterse stijl, uitgerust met comfortabele tweepersoonsbedden en met mooie houten balkons, tafels en stoelen. Alles in de omgeving is natuurlijk en je hebt een prachtig uitzicht over de rivier de Lima.

De faciliteiten van Lima Escape 

Lima Escape opende ook een restaurant "Adega do Artur" (Arthur's Cellar) om in de behoeftes te voorzien van de gasten. In het restaurant heb je een ruime keuze aan gerechten van hoge kwaliteit. Het is een leuke en gezellige ruimte met een groot schaduwrijk terras, waar de klanten kunnen proeven van goede regionale vlees, zoals traditionele kabeljauw, octopus, geitenvlees (Cabrito) gekookt in een houtoven en andere typische gerechten van de Minho gastronomie. Ook voor vegetariërs staan er gerechten op het menu die niet zo makkelijk te vinden zijn in Portugal en er is een kindermenu.

Naast de comfortabele accommodatie en het kwaliteit van het eten, biedt Lima Escape een breed scala aan activiteiten en entertainment voor iedereen. Van wandelen, fietsen, jeepsafari of paardrijden tot het proeven van wijnen bij de lokale wijngaarden (vinho verde), bezoeken van de natuurlijke meren en watervallen en andere onverwachte ontdekkingen van de flora en fauna van de Peneda-Geres National Park.

De omgeving van Entre Ambos-os-Rios, Portugal 

Dit alles in een natuurlijke omgeving vol traditie, sympathie en de lokale gewoonten. Er is nog veel meer om te ontdekken.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio