Accommodatie aanmelden

BoerenBed Mill Farm

Lurgashall, Engeland

  • Barbecue
  • Barbecueën toegestaan
  • Privé sanitair
Vanaf prijs per nacht ? 93,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Ben je op zoek naar een divers land waar je kan genieten van glamorous kamperen met het hele gezin? Engeland is dan een juiste keuze.

De accommodatie
Op slechts een uur rijden van Londen ligt het historische dorpje Lurgashall. Dit buitengebied van Engeland heeft een fijne sfeer. Je kunt gezellig naar de pub, er zijn authentieke winkels en er is een prachtige kerkje. En nabij dit pittoreske dorpje ligt landgoed Leconfield, waar Mill Farm is gevestigd.

De faciliteiten
Op Mills Farm kan je met het hele gezin verblijven in een grote Boerenbed Tent of Heerenboer Tent. Laatstgenoemde tent heeft zelfs een privé douche. In deze comfortabele tenten kan je met maar liefst zes personen slapen. Waarbij de kinderen in een knusse bedstee kunnen slapen of in het stapelbed. Naast een fijne plek om te slapen, kan je ook genieten van andere faciliteiten in de tent; er is namelijk een kookkachel, koelkist, woongedeelte en natuurlijk een wastafel en toilet. Handdoeken en bedlinnen worden voorzien, dus je hoeft enkel je koffer in te pakken en af te reizen naar deze glamping in Engeland.

De omgeving
Glamping op de Engelse Mill Farm is een ware traktatie. Er is van alles te beleven gedurende het jaar. In het voorjaar kun je de vele lammetjes aaien, in de zomer kan je goed vissen aan het meer of bosvarkens zoeken. Als je overnacht op deze glamping in Sussex kun je als gezin op een leuke wijze kennis maken met het echte landleven! Mill Farm is een boerderij dat tussen akkers, weides, bossen en moerasland aan een meer ligt. Dit gebied behoort ook tot de South Downs Nationaal Park, waardoor je in de omgeving prachtig kan wandelen over de glooiende heuvels. Wissel een bezoek aan de natuur af door plaatsjes als Haslemere, Midhurst en Petworth te bezoeken.

Extra voorzieningen
's Ochtends wakker worden met een vers geraapt eitje? Bij Mill Farm in West Sussex heb je de mogelijkheid om een privé kippenhok naast je tent te huren, zodat je je eigen eitjes kunt rapen.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen
Wat is mijn reistijd?
Routebeschrijving

Meer unieke accommodaties in deze regio