Accommodatie aanmelden

Overnachten in een huifkar - Hayema Heerd

Oldehove, Nederland

Vanaf prijs per nacht 80,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Op zoek naar een bijzondere overnachting in Groningen? Dan is dit er één om te beleven en nooit meer te vergeten. Want bij Hayema Heerd is het nu mogelijk om in een huifkar te slapen. Beleef een avontuur in een huifkar en het lijkt net alsof je in het Wilde Westen bent, maar dan gewoon in het magische Groningse land.

De accommodatie
Er zijn totaal 3 huifkarren: Een voor twee personen, eentje waar je met z’n tweeën of met z’n drieën in kunt slapen en een huifkar voor twee tot vier personen.
Het onderstel van de huifkar is gemaakt van een oude boeren stro-kar en voor het sfeervolle interieur is gebruik gemaakt van hergebruikt hout, bamboe en een waterdicht katoenen tentdoek.

De faciliteiten
Overnachten doe je op een comfortabel bed, maar slapen in een huifkar is wel back to basics. De huifkar beschikt over een grote kist met pannetjes, authentiek western serviesgoed, waterjerrycan, houtstoofje, hout, kacheltje, gereedschap enzovoort. Iedere huifkar beschikt over en accu (12 volt) voor verlichting en het opladen van een telefoon. De huifkarren kunnen verplaatst worden. Op het terrein van Hayema Heerd wordt een mooi plekje uitgekozen, afhankelijk hoe de wind staat. Maar altijd beschut en met een fraai uitzicht. Als de huifkar op het terrein van Hayema Heerd staat dan kan je gebruik maken van de sanitaire voorzieningen die hier te vinden zijn. Bij slecht weer staat er een blokhutje waar eventueel gekookt kan worden en wat dingen afgespoeld kunnen worden.

De omgeving
Je kunt er dus voor kiezen om de huifkar te laten plaatsen op een mooie plek bij Hayema Heerd. Hou je van verrassingen? Ga dan met de huifkar op expeditie!
De huifkarren kunnen namelijk ook buiten het terrein geplaatst worden. Er zijn bijzondere plekjes gevonden in Groningen, waar je anders nooit komt. Het landschap is oogstrelend mooi, de beleving is fenomenaal. Met tractor of paard wordt de huifkar gebracht naar het plekje en vanaf dat plekje is het tijd om alles los te laten en gewoon te genieten.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen
Wat is mijn reistijd?
Routebeschrijving

Meer unieke accommodaties in deze regio