Accommodatie aanmelden
+0 Foto's

Pop-Up Glamping Canvas Nights - Bell tenten Antwerpen

Puurs, België

  • Nederlandstalige eigenaar
  • Luxe koffieapparaat
  • Ontbijtservice
  • Uitzicht
Vanaf prijs per nacht ? 100,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Overnacht in provincie Antwerpen en wordt wakker in een volledig ingerichte tent op een glamping in het midden van de natuur. Met een locatie aan de rand van een prachtig bos geniet je bij Pop-Up Glamping Canvas Nights samen van de stilte en de natuurrijke omgeving.

De Bell tenten van Pop-Up Glamping Canvas Nights

De leuke Pop-Up glamping Canvas Nights heeft volledig ingerichte glamping tenten waar je met 2 personen in slaapt. De leuke accessoires in de tent zorgen voor een extra gezellige sfeer. Het sanitair is gedeeld en bevindt zich op 50 meter van de tent. De tent beschikt niet over een keuken, maar je krijgt in de ochtend een lekkere gevulde ontbijtmand. Wel is het mogelijk om koffie te zetten in de tent. Zin in meer lekkers? Bestel dan een Aperobox.

  • Geschikt voor 2 personen
  • Parkeerplaats naast de accommodatie
  • Rookvrij
  • Voorzien van beddengoed
  • Extern sanitair

De faciliteiten van Pop-Up Glamping Canvas Nights

Canvas Nights is een Pop-Up glamping in de provincie Antwerpen. Door de locatie in het hof van Coolhem te Puurs is het heerlijk luxe kamperen in de natuur van België. Stilte, veel groen én gelegen aan de rand van een bos. Je loopt dus zo de mooie en groene omgeving in. Slaap onder de sterren terwijl de volledig ingerichte tent voor genoeg comfort zorgt voor een romantische getaway.

De omgeving van Puurs, Antwerpen 

Slaap je in één van de tenten van Pop-Up Glamping Canvas Nights, dan slaap je in de natuur van België. Een ideale locatie voor stellen. Rondom de glamping vind je het Hof van Coolhem en het Coolhem bos. Dit zijn twee natuurrijke plekken waar je heerlijk tot rust komt. Maak een uitstapje naar natuurgebied Blaasveldbroek, waar je prachtige wandelingen maakt door de drassige omgeving of ga de stad in. Op iets meer dan een halfuur rijden ligt het sfeervolle Antwerpen, waar veel leuke musea en goede restaurants op je staan te wachten. Brussel ligt op zo'n 45 minuten rijden. De glamping in België ligt precies tussen deze twee grote steden in. Een goede locatie mocht je beide steden willen bezoeken. Iets dichterbij de glamping vind je Mechelen, een mooie oude stad dat barst van de gezellige terrasjes. Zeker een aanrader tijdens een verblijf bij Canvas Nights.

Extra voorzieningen

Mogelijkheid om Aperobox te bestellen vol lekkers. Een ontbijtmand is inbegrepen.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf. 

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio