Accommodatie aanmelden
+-1 Foto's

Schwarzwaldcamp - Glamping Zwarte Woud

Schluchsee, Duitsland

  • Bereikbaar met het openbaar vervoer
  • Nederlandstalige eigenaar
Vanaf prijs per nacht ? 89,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Een hectare van het mooiste Zwarte Woud aan de Schluchsee - een plek voor maximaal genieten, diepgaande ervaringen en langdurige ontspanning. Hier beleef je een echte glamping vakantie met geweldige kampavonden, romantische kampvuurtjes en avontuurlijke paddle-tochten.

De Gondel van Schwarzwaldcamp

Gondel Gisela bevindt zich op een platform in het bovenste gedeelte van de camping. Zeker op een van de mooiste plekjes met een fantastisch uitzicht. In de gondel staat een ovaal tweepersoonsbed, een keukendoosje, kaarsen, lucifers, een bezem en een vuilnisbak. Voor de glamping accommodatie staat een zonneluifel en een tafeltje met 2 stoelen. Als gast van de gondel mag je gebruik maken van de gemeenschappelijke open haard in de camping. De sanitaire voorzieningen bevinden zich in de directe omgeving.

De faciliteiten van Schwarzwaldcamp

Als je op een hete zomerdag het kamp in het Zwarte Woud induikt, begrijp je meteen waarom het Zwarte Woud zo uniek is. Daar ervaar je je heel eigen en bijzondere sfeer. Een plek vol lichtreflecties en natuurlijke geluiden.

De omgeving van Schluchsee, Zwarte Woud

De Schluchsee ligt in de directe omgeving van uw Gisela-gondel. Daar kun je heerlijk genieten van het water. Glinsterend in de zon, mysterieus donker 's nachts, verfrissend in de zomer of glad als glas in de vroege ochtend, hier kun je heerlijk ontspannen of verschillende watersporten beoefenen. Daarnaast biedt het Zwarte Woud eindeloze mogelijkheden om te wandelen of fietsen. Geniet van de stilte van het bos!

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio