Accommodatie aanmelden

Sleeperoo - Sleepcube in Bremervöde

Bremervörde, Duitsland

Vanaf prijs per nacht ? 120,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Het Vörder meer in Bremervörde biedt veel rust en samenzijn. Koel af in het water, ga erop uit op de gratis fietsen, maak een waterfietstocht en slaap 's nachts in de gezellige Sleeperoo. Je zult dit romantische avontuur nooit vergeten!

DE SLEEPCUBE IN BREMERVÖRDE

De Sleepcube is speciaal ontworpen voor bijzondere slaapervaringen. De Sleeperoo cube biedt met zijn natuurlijke vorm comfort, veiligheid een ervaring op ongeveer 12m³ ruimte. Met zijn ronde vormen en de weerbestendige panelen met grote ramen, nodigt het avonturenbed je uit om te knuffelen, te bewonderen en te dromen. Binnen zijn dekens, kussens en een matras (160x200m). Er is ook een energiebesparende LED-verlichting en een koelpakket met een selectie heerlijke biologische snacks en drankjes.

De Sleeperoo cube ligt midden in een weiland in het natuur- en avonturenpark in Bremervörde. Vanaf daar heb je een uniek uitzicht op het Vörder meer. Het is erg donker op je plek, dus je hebt een zaklamp in je accommodatie. Hier kunt je veel natuurgeluiden verwachten, zoals vogelgezang en het spatten van het water. De toiletten en douches bevinden zich in het caravan station.

DE locatie en de omgeving van BREMERVÖRDE, Nedersaksen

De plek in Bremervörde ligt op ongeveer 70 km van Hamburg en 70 km ten noordoosten van Bremen, direct aan het Vörder meer met zijn natuur- en avonturenpark. Bewonder bijvoorbeeld de weelderig bloeiende thematuinen met rozen en rododendrons, steek je hoofd in een grote steen en voel de trillingen van je geluiden in je eigen lichaam of ren weg in het avontuurlijke speel- en waterlandschap.

16 kilometer ten zuiden van Bremervörde vind je een uitloper van de legendarische Teufelsmoor in Gnarrenburg. Daar in het Huvenhoopsmoor kun je een 2 kilometer lang avonturenpad bewonderen met planten en dieren in de hei.

De getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen
Wat is mijn reistijd?
Routebeschrijving

Meer unieke accommodaties in deze regio