Accommodatie aanmelden

Sleeperoo - Sleepcube van Strandbad Farmsen, Hamburg

Hamburg, Duitsland

Vanaf prijs per nacht ? 130,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Heb je er ooit van gedroomd om alleen te zijn in een strandbad op een zwoele zomeravond? Je kunt dit nu ervaren in Hamburg aan een prachtig natuurlijk meer Farmsen. De gezellige Sleeperoo ligt op een mini-eiland en belooft je een buitengewoon avontuur met veel privacy.

De Sleepcube van Strandbad Farmsen 

De Sleeperoo ligt op een klein eiland in het Stranbad-meer. Omgeven door de natuur, kun je de volgende ochtend samen genieten van de zonsopgang. Het slaapoppervlak van de Sleepcube is 160x200cm en belooft een buitengewone nacht. De toiletten en douches bevinden zich op 100 meter van de kubus. Houd er rekening mee dat zwemmen niet is toegestaan ​​nadat het strand is gesloten! De Strandbad Farmsen is vanaf 19:00 uur van buitenaf gesloten, maar kan op elk moment met de sleutel van binnenuit worden achtergelaten. In noodgevallen kun je ook contact opnemen met de beheerder van het strand. Voor je nacht in de Sleeperoo ontvang je een duurzame koelbox met heerlijke biologische snacks en andere benodigdheden om te overleven. Geniet van je privacy!

De locatie en omgeving van Strandbad Farmsen 

Het Strandbad Farmsen ligt ten noorden van het centrum van Hamburg in het district Farmsen, dat gemakkelijk bereikbaar is met de metro en de S-Bahn. Het is het beste om je fietsen mee te nemen om de omgeving te verkennen. Ongeveer acht kilometer ten oosten van Farmsen is er veel te zien in het natuurreservaat Höltigbaum. Vanaf de paden ontdek je grazende schapen, geiten en het imposante Galloway-vee in het uitgestrekte steppe achtige landschap. In het huis van de wilde weiden is er dan spannende voorbereide informatie over Endmoränenlandschaft.

Bovendien kun je fietsen langs de Alsterlauf en zo rechtstreeks in het centrum van Hamburg komen. De rivier slingert eerst door weelderig groen en kleine bosjes. Stop op een van de houten bruggen en kijk naar beneden op de kano's, die in het ondiepe water moeten manoeuvreren om niet vast te lopen. Wellingsbüttel is een kijkje waard in het historische poortgebouw direct onderweg. Later gaat het door parklandschappen de stad in naar de Outer Alster met zijn vele zeilboten.

De getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen
Wat is mijn reistijd?
Routebeschrijving

Meer unieke accommodaties in deze regio