Accommodatie aanmelden

Stoketravel - Springfest München

München, Duitsland

Vanaf prijs per nacht ? 60,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Over Springfest in München

Springfest in München wordt ook wel "klein Oktoberfest" genoemd. Op sommige dagen vindt er een gigantische vlooienmarkt plaats op Springfest, andere dagen zijn er vuurwerkshows. In vergelijking met het Oktoberfest komen er minder mensen op dit festival af. Maar het bier, de tenten en de sfeer zijn er precies hetzelfde.

Over Stoketravel, Springfest in München

Het Stoketravel Springfest vindt plaats van 18 april tot en met 7 mei. Op dit feest ontmoet je mensen uit verschillende landen, is er een overvloed aan bier, goede muziek en is er een heerlijke barbecue. Voor een toeslag van 10 euro per dag, krijg je zoveel bier en sangria als je wilt.

Je kunt arriveren met het vliegtuig, bus, trein of met de auto. Je zult de nacht doorbrengen op een camping in tweepersoonstenten. Matrassen en slaapzakken zijn beschikbaar op deze glamping bij Springfest. Ook krijg je elke ochtend een ontbijt en in de avond wordt er een diner bereid. Verder zijn er gidsen aanwezig die je met het openbaar vervoer naar het festival brengen. Je kunt dus al je zorgen achter je laten en helemaal losgaan op dit bijzondere festival.

De accommodaties van StokeTravel, Springfest

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende accommodatie pakketten.

Het Solo-tent pakket en het Twin-Share-Tent pakket bestaat uit een tent die al voor je klaar staat bij aankomst. In de tent vind je een matras en een slaapzak. Er is elke dag een heerlijk ontbijt en diner. Ook krijg je gratis toegang tot Springfest.

In het Glamping-pakket slaap je in een grote tent met een opblaasbaar matras, hoeslaken, kussens en een slaapzak. Er is elke dag een heerlijk ontbijt en diner. Dit pakket bevat ook onbeperkt koffie, thee, warme chocolademelk en marshmallows. Je krijgt 's ochtends ook een fles water tot je beschikking. Ook vind je in de tent een nachtkastje, een opgangspiegel, een prullenbak en wifi. Daarnaast krijg je een welkomstdrankje en een overlevingspakket voor het festival. 

Als je ouder bent dan 18 jaar, dan mag je Springfest absoluut niet missen. Door dit fantastische feest met Stoketravel te vieren, kom je erachter waarom mensen elk jaar naar het waanzinnige Springfest gaan. Er hangt een leuke sfeer op zowel de camping als op het festival. 

Extra voorzieningen

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs er nacht per persoon.

Er is een minimum verblijf van 2 nachten vereist. 

Voor een toeslag kan je upgraden naar een solo tent.

Voor een toeslag is het mogelijk om traditionele Duitse outfits te huren bij Stoketravel Springfest. 

 

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen
Wat is mijn reistijd?
Routebeschrijving

Meer unieke accommodaties in deze regio