Accommodatie aanmelden

Stoketravel - Oktoberfest in München, Duitsland

München, Duitsland

Vanaf prijs per nacht ? 60,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Over Stoketravel Oktoberfest

Het Oktoberfest in München is het grootste bierfestival ter wereld. Hier vind je vele attracties zoals live bands en een pretpark. Ook kun je genieten van de goede Duitse keuken. Meer dan zes miljoen mensen komen elk jaar naar dit festival toe om te dansen in de tenten, drinken en plezier te hebben.

Stoketoberfest

Stoketravel bekroont het Oktoberfest en organiseert een festival buiten het bierfestival. Dit zogenaamde "Stoketravel All Inclusive Oktoberfest" vindt plaats op een camping. Deze camping ligt op een half uur met de bus of trein van het Oktoberfest in München.

Stoketoberfest biedt een Oktoberfest accommodatie met een carnavalsachtig feest. Er zijn DJ's, livebands, live-radio, shows en nog veel meer. Voor een toeslag van 10 euro per dag kun je gebruik maken van een open bar met gratis bier en sangria. Elke avond kun je hier feest vieren met ongeveer 2500 andere internationale gasten. Daarnaast word je door Stoketravel gebracht naar de echte biertenten van het Oktoberfest in München.

Informatie over het Stoketoberfest

Het Stoketoberfest vindt plaats in München, Duitsland van 20 september tot 8 oktober. Je kunt arriveren met het vliegtuig, bus, trein, auto of gebruik maken van de privé  bussen van Stoketravel. Deze vertrekken vanuit Amsterdam, Barcelona, Praag, Londen, Boedapest of Rome. Ook kun je een ééndaagse of een vierdaagse pakketreis boeken.

De accommodatie van Stoketoberfest

Bij een verblijf op Stoketoberfest kun je kiezen uit verschillende accommodatie pakketten.

Met een Solo-Tent of een Twin-Share-Tent verblijf je in een heerlijke tent die al voor je klaarstaat bij aankomst. Matrassen en slaapzakken zijn ook aanwezig bij aankomst. Elke ochtend is er een ontbijt en elke avond is er een heerlijk diner.

In het Glamping pakket verblijf je in een grote tent. In de tent vind je een opblaasbaar matras met hoeslaken, kussens en een slaapzak. Er is elke dag een heerlijk ontbijt en diner. Dit pakket bevat ook onbeperkte koffie, thee, warme chocolademelk en marshmallows. Je krijgt 's ochtends ook een fles water tot je beschikking. Verder vind je in de tent een nachtkastje, een ophangspiegel, een prullenbak en wifi. Bij aankomst op deze glamping bij Oktoberfest krijg je een welkomstdrankje en een overlevingspakket voor het festival tot je beschikking. 

Als je ouder bent dan 18 jaar wil je dit speciale Oktoberfest niet missen. Vier het samen met Stoketravel en beleef waarom mensen elk jaar naar Stoketoberfest komen.

Extra voorzieningen

Getoonde prijs is gebaseerd op de kosten van één dag per persoon.

 

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen
Wat is mijn reistijd?
Routebeschrijving

Meer unieke accommodaties in deze regio