Accommodatie aanmelden

TentHolidays Glamping

Op zoek naar een mooie glamping in Spanje? TentHolidays is al jaren de camping expert van de Costa Brava. Ze kennen dit mooie gebied aan de kust erg goed, waardoor ze goed en lokaal glamping advies kunnen geven, want aan de Costa Brava vind je veel schilderachtige dorpjes en adembenemende baaitjes. Glamping bij TentHolidays betekent luxe kamperen in een safaritent, van alle gemakken voorzien. Ontdek hieronder het aanbod van TentHolidays!

  • Costa Brava specialist
  • Luxe safaritenten
  • Optie: voorkeursplaatsen

Filter op
Glamping vibes+
Faciliteiten+
Park faciliteiten+

Deel op social media
Toon filters

Glampings van TentHolidays

Glamping uitproberen? Geniet van een luxe kampeervakantie waarbij je tent of accommodatie helemaal voor je klaarstaat bij aankomst! Zo hoef je geen haringen in de grond te slaan of te slapen op een dun matje. Bij TentHolidays kun je glamperen in luxe safaritenten, met een eigen keuken en een lekker bed. TentHolidays heeft verschillende campings met glamping aan de Costa Brava in Spanje!

TentHolidays is de specialist voor campings aan de Costa Brava. Ze kennen het gebied en weten daarom de leukste campings, hotspots en onontdekte plekjes te selecteren. Ontdek de mooie Spaanse kust tijdens een verblijf op een camping van TentHolidays. De Costa Brava zit vol met schilderachtige dorpjes en adembenemende baaitjes.

Kies je voor glamping dan kun je even tot rust komen en genieten van luxe en comfort. De safaritenten van TentHolidays zijn meestal geschikt van 2 tot maximaal 8 personen. Er zijn verschillende slaapruimtes te vinden in de tent en je beschikt over een eigen keuken zodat je lekker zelf kunt koken. Zo geniet je van het heerlijke buitenleven in combinatie met echte luxe. Vaak beschikken de safaritenten buiten over een heerlijk (houten) terras met meubilair: tafels en stoelen en een lekkere loungebank. Hier kun je heerlijk buiten genieten van het zonnetje, wat lezen op de loungebank of lekker buiten eten.

Luxe kamperen in een safaritent van Tentholidays begint bij Glampings!