Accommodatie aanmelden

Glamping - Tralaluna, Casita on Wheels

Mantinge, Nederland

  • Airconditioning
  • Barbecue
  • Barbecueën toegestaan
  • Huisdieren welkom
  • Nederlandstalige eigenaar
Vanaf prijs per nacht 65,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Glamping in een oud jasje? Het bestaat en je beleeft het wanneer je kiest voor een Casita on Wheels van Tralaluna. Deze retro kampeerbusjes en caravans uit de jaren ’60 en ’70 hebben ieder een unieke naam, vrolijke entourage en luxury. Zo heeft Neef Herbert een extra lang bed waarop je ook overdag in de half open lucht vorstelijk kunt loungen. Ome Tinus verhoogt de stemming met een grammofoonspeler aan boord. En Tante Toos neemt een ligstoel en hangmat mee. Gemeenschappelijk hebben ze een volledig complete uitrusting. Van fris gewassen beddengoed en handdoeken, peper en zout stel tot spelletjes en zelfs een klein vuurkorfje.

Niet alleen het kampeerbusje, maar de gehele reis is persoonlijk voor jou voorbereid als je kiest voor een gemaksreis of een roadtrip. Je hoeft enkel wat persoonlijke spullen in te pakken en uit te zwaaien. Op je gemak toer je door Drenthe, Friesland en Groningen. Slow Travel, want haast is niet nodig. De mooiste (natuur)kampeerterreinen zijn voor je geregeld en kijken uit naar je komst.

Op deze kleinschalige, gemoedelijke terreinen ervaar je de charme van kamperen, dicht bij de natuur, een wijntje onder de sterren met een knetterend kampvuurtje aan je voeten. Ieder terrein is bijzonder in zijn soort. De een grenst aan een prachtig stuk heide, op de ander wordt een biologische maaltijd klaargemaakt en bij weer een ander kun je een cursus beeldhouwen volgen.

Voor je trip wordt je voorzien van persoonlijke en actuele tips voor waar te gaan en staan. En zo belandt je bijvoorbeeld bij een idyllisch zwemmeertje in het bos, een akoestisch optreden in een kleine pub, brocante of biologische boerenmarkt of excursie met de boswachter of schaapsherder. En wens je bijvoorbeeld een schoonheidsbehandeling of een houtgestookte hottub naast je kampeerbus tijdens je trip? Het zijn één van de vele extra’s die ook mogelijk zijn.

Hoef je niet zo nodig zelf te rijden, kies dan voor de ‘On the Spot’ formule. Het kampeerbusje staat dan bij aankomst geheel voor je klaar.
Tralaluna wenst je een vrolijke vakantie!Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio