Accommodatie aanmelden

't Buitenland - Yurts Brabant

Riel, Nederland

  • Barbecueën toegestaan
  • Nederlandstalige eigenaar
Vanaf prijs per nacht ? 63,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Wil je graag op vakantie naar het buitenland, maar eigenlijk niet zo ver rijden. Kies dan voor een glamping vakantie bij ’t Buitenland. ’T Buitenland ligt in het plaatsje Riel in Noord-Brabant. Niet zo ver dus, maar wel bijzonder! Dit kampement biedt namelijk mogelijkheden voor iedereen. Maaltijden koken en gezamenlijk eten kan in de Indianen Tipi en comfortabel overnachten kan in een authentieke Mongoolse Yurt. Ben je na een dag activiteiten klaar voor een uitrust-momentje? Relax dan in een heerlijke houtgestookte hottub of warm lekker op rond het kampvuur.

De Yurts van 't Buitenland

De 4 Mongoolse yurts die in ’t Buitenland staan, zijn volledig geisoleerd en als de houtkacheltjes worden opgestookt is het ook zeer behaaglijk, zelfs wat eerder of later in het seizoen. De yurts zijn geschikt voor 2-6 personen. En het is mogelijk om ze afzonderlijk te boeken of tezamen. Het kampement biedt namelijk plaats aan 20 personen. Maar ook als je een romantisch verblijf wilt in een yurt, is dat in ’t Buitenland mogelijk. Dan is er voor jullie de 'Baby-yurt'. Deze yurt is geschikt voor 2 personen, biedt meer privacy en heeft een eigen keukentje op de BAKfiets. Zoals al gezegd is er een houtgestookte hottub, waar je met 5 à 6 personen in kan relaxen, met uitzicht over de weilanden. Lekker opwarmen in een warm bad, onder de sterren! Eenvoudige sanitaire voorzieningen vind je op ongeveer 100 meter lopen van de yurts.

De faciliteiten van 't Buitenland

't Buitenland is gelegen op het terrein van een boerderijcamping. Op de boerderij staan melkkoeien en is daarnaast ook een zorgboerderij. Daarnaast vind je op 't Buitenland ook een warm bad onder de sterren! Na een dag spelen in het bos of een tocht door de omgeving kom je helemaal bij in het warme water. Er is genoeg plaats voor 6 personen. Onder het toeziend oog van minstens 1 volwassene, kan jullie gezelschap zich scharen rond een gezellig kampvuurtje. Koken op het kampvuur kan natuurlijk ook. Onze driepoot en ‘heksenketel’ staan tot je beschikking om een heerlijke eenpansmaaltijd boven het vuur te maken.

 

De omgeving van Riel, Brabant 

De accommodaties liggen in een buitengebied, vlakbij de natuurgebieden De Regte Heide en de Chaamse bossen. Hier kan je goed wandelen en fietsen. Daarnaast zijn de sfeervolle steden Tilburg & Breda ook in de buurt.

Extra

Wil je ‘back to basics’? Dan is er ook nog een andere locatie, namelijk op Landgoed Ten Vorsel in Bladel, een landgoed met een rijke historie. Hier kan je naar Timboektoe, een echte boshut! Timboektoe heeft een eenvoudige keuken en een woonkamer met houtkachel. Er zijn twee slaapkamers met ieder een klein tweepersoonsbed en een driepersoonsstapelbed. Er is een warme douche en er zijn basis toiletvoorzieningen. Ook hier staat een hottub en een kampvuurplaats tot jullie beschikking.

De blokhut oftewel Timboektoe, staat in de omgeving bekend als ‘De Zwarte Schuur'. Hier werd vroeger namelijk de oogst opgeslagen door de boeren in de regio. Daarna heeft de schuur jarenlang dienst gedaan als onderkomen voor kampeerders. Maar het is recentelijk opgeknapt en van een keuken en woonruimte voorzien.

't Buitenland is voor iedereen! Hier kan je een weekendje weg met je vrienden, je collega's, familie of gezellig met z’n tweetjes. Maar ook voor bedrijfsuitjes, zoals teambuilding, is deze locatie zeer geschikt. Want een verblijf in ’t Buitenland kan gecombineerd worden met tal van activiteiten. 

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf voor vier personen.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen
Wat is mijn reistijd?
Routebeschrijving

Meer unieke accommodaties in deze regio