Accommodatie aanmelden

Lloc d'oci - Yurt Drenthe

Anloo, Nederland

  • Huisdieren welkom
  • Houtkachel
  • Kleinschalig park
  • Uitzicht
  • Vuurplaats
Vanaf prijs per nacht ? 88,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Bij Lloc d'oci kun je ervaren hoe bijzonder het is om te overnachten in een traditionele, handgeschilderde, Mongoolse Yurt. Lloc d'oci is een kleinschalig project, zodat je verzekerd bent van een persoonlijk contact met de eigenaars, Miranda en Ad.
Slapen in een Yurt in de prachtige natuur van de Drentse Aa is een ware beleving. Wakker worden met het geluid van de uil of Koekoek. Wanneer je 's morgens de deur opent sta je direct in de natuur van Noord-Drente met haar zuivere lucht.

De yurts van Lloc d'Oci 

Er zijn 4 Yurts. Waarvan 2 geschikt voor maximaal 5 personen, 1 is geschikt voor maximaal 3 personen en 1 is geschikt voor maximaal 2 personen. De yurts zijn ingericht met traditionele Mongoolse meubels, comfortabele bedden en een houtkachel. Op het terrein is een eenvoudig sanitairgebouw te vinden, met douches en toiletten. Er is geen elektriciteit in de yurts. Opladen van mobiele apparatuur is mogelijk. De Yurts zijn ook af te huren voor groepen van 15 personen.

De faciliteiten van Lloc d'Oci 

Lloc d'oci organiseert creatieve workshops! Zoals pottenbakken, boetseren, schilderen en Mandela’s tekenen. De kunstworkshops zijn ook per dag af te spreken. En ook kinderen kunnen meedoen aan workshops. Je kunt ook wandelen met de boswachter, een Sjamanistische behandeling boeken en creatieve natuurbeleving dmv. kunst- en theaterworkshops. Je kunt ook hout sprokkelen in het bos voor een kampvuur en daar je deegbroodje bakken of een Marshmellow roosteren.

De omgeving van Anloo, Drenthe 

Lloc d'oci ligt midden in het bos. Je kijkt vanuit uw Yurt zo de vrije natuur in. Wat de nodige ontspanning en rust brengt. Kom genieten van de rust en ruimte, de persoonlijke sfeer, de kunst en de natuurlijke schoonheid van de Yurts bij Lloc d'oci in het natuurgebied de Drentse Aa. Je bent van harte welkom op deze prachtige Glamping locatie. Huisdieren zijn op deze glamping locatie ook welkom.

De vanaf prijs is voor de kleine (2P ) Yurt € 74,-
Voor de grote (5P) Yurt € 94,50.

Excl. reserveringskosten € 15,- en schoonmaakkosten € 25,- per boeking. Minimum verblijf is 2 nachten.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio