Accommodatie aanmelden

Camping Stuttgart Cannstatter Wasen - Wijnvaten Baden-Württemberg

Stuttgart, Duitsland

  • Nederlandstalige eigenaar
  • Restaurant
  • Speeltuin
Vanaf prijs per nacht ? 25,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

De camping ligt in het oosten van Stuttgart, in Bad Cannstatt en is alleen door een voetpad van de Neckar gescheiden.

Het wijvat van Camping Stuttgart Cannstatter Wasen

Het rustieke slaapvat op de camping is geschikt voor maximaal 3 personen (2 volwassenen en 1 peuter). Binnen staan ​​twee comfortabele bedden, licht, verwarming, 2 stopcontacten, bergruimte, een uitschuifbare tafel en banken. Het sanitair is slechts enkele meters verwijderd van de glamping-accommodatie.

De faciliteiten van Camping Stuttgart Cannstatter Wasen

Camping Stuttgart Cannstatter Wasen is het hele jaar geopend. Voor de kleine gasten is er een speeltuin en tafeltennistafels op de camping. Er is ook een kleine kiosk waar je boodschappen en kranten kunt kopen. 'S Avonds kunt je je laten verwennen door heerlijke delicatessen in de bistro.

De omgeving van Stuttgart, Baden-Württemberg

In de directe omgeving van de camping ligt de "Cannstatter Wasen", het bekendste festivalterrein van Stuttgart. De Hans-Martin-Schleyer-Halle en de Porschearena bieden ook geweldige shows, internationale bandoptredens of spannende sportevenementen. De thuisbasis van VfB Stuttgart, de Mercedes-Benz Arena, bevindt zich ook in de directe omgeving van de camping. Daarnaast heb je vanaf de camping de mogelijkheid om door prachtige groene gebieden en parken in het hart van het centrum van Stuttgart te wandelen. Ook de Wilhelma Zoo, het Mercedes-Benz Museum en de bekende mineraalbronnen zijn een bezoek waard. Als je wat cultuur wilt ervaren, kun je het wereldberoemde Stuttgart Ballet bezoeken, de bekroonde Staatsopera of de thuisbasis van wereldberoemde musicals, het SI Experience Center.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio